Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fashion Days, crestere uriasa de Black Friday, cu aproape 50% mai mult fata de anul precedent

Adevărul Adevărul,
Fashion Days, crestere uriasa de Black Friday, cu aproape 50% mai mult fata de anul precedent

Estimarile spun ca site-ul va inregistra comenzi in valoare de aproape 70 de milioane de lei pana la finalul Black Friday, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi a atins suma de 460 de lei. continuă pe Adevărul

Reduceri Fashion Days. Afaceri de Black Friday cu haine pentru barbati

Black Friday 2019. Magazinul online Fashion Days a dat deja startul reducerilor de Vinerea Neagra 2019 de miercuri seara. Astfel, fashiondays. ro are reduceri la o multime de haine, costume, ceasuri si accesorii.

Black Friday 2019: Superlativele Fashion Days. Comanda de 29 de produse, in valoare de 11.392 de lei, in primele 3 ore

Cel mai mare Black Friday din istoria site-ului Fashion Days a inceput in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

Black Friday 2019 la Fashion Days a pornit! Geci si cizme ieftine, pentru ca iarna nu-i ca vara!

Black Friday 2019 Fashion Days. Vinerea Neagra a inceput la Fashion Days inca de miercuri, 13 noiembrie. in acest an, Black Friday tine nu mai putin de 3 zile la fashiondays. ro.

Fashion Days Black Friday 2019. Cu 128 de lei te imbraci de sus pana jos

Fashion Days Black Friday 2019 se apropie de cea de-a treia zi de mari reduceri. Fashiondays. ro tocmai a adaugat produse noi in a doua zi de Black Friday si ii premiaza pe clientii care si-au primit deja comenzile.

Fashion Days Black Friday 2019. Blugi la 43 de lei, cizme ieftine ca sa fii gata pentru ger

Fashion Days Black Friday 2019. Magazinul online fashiondays. ro are oferte excelente la haine, incaltaminte, genti, ceasuri si alte accesorii atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Black Friday la Fashion Days: cea mai mare comanda te face sa te simti econom

Black Friday incepe la eMAG pe 15 noiembrie. Fashion Days, parte din acelasi grup, a inceput mai devreme: 13 noiembrie. Bilantul primei zile e impresionant. Cel mai mare eveniment de vanzari a.

Magazinele online se asteapta ca vanzarile de Black Friday sa creasca cu 20% anul acesta

Cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, Black Friday, va aduce o crestere cu 20% a achizitiilor realizate online potrivit estimarilor magazinelor parte din ARMO. Pe langa produsele traditionale electronice si electrocasnice, anul acesta vor creste mult produsele de mobilier si decoratiuni, jucariile si produsele pentru copii si segmentul fashion.

Reduceri si inainte de Black Friday. Suma uriasa cheltuita de o femeie pe parfumuri

Unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania a avut, saptamana aceasta, 24 de ore de mari reduceri de test, ca sa vada potentialul pietei pentru acest Black Friday.

Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat.

Solutia secreta de Black Friday: unde ai pe eMAG telefoane Samsung aproape la jumatate de pret

Black Friday a inceput la eMAG in dimineata zilei de 15 noiembrie, la 7:25. S-au dat rapid, in cateva secunde, cele mai tari reduceri printre care si un telefon Samsung la 200 de lei. Chiar si asa, mai exista un truc prin care sa vezi rapid ce telefoane au reducere masiva. Sa prinzi un Samsung .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3223 seconds )