Libnet.ro
UNICEF

11:46

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

Adevărul Adevărul,
Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

De Black Friday, magazinul Click Shop a avut zeci de pagini cu produse la reducere. Printre acestea am gasit cateva televizoare interesante, telefoane si tablete. continuă pe Adevărul

S-a dat startul la reducerile de Black Friday: Ce magazine ofera produse la preturi avantajoase

Imbulzeala in magazine de la primele ore ale diminetii de Black Friday. Atat tinerii, cat si batranii au dat startul cumparaturilor de sarbatori, atrasi de reducerile si de peste 70 la suta. Cei mai mari.

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie.

Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vandute pana la ora 9 dimineata

Black Friday / evoMAG a epuizat 65% din stocurile de produse de anul acesta. Stocul a fost suplimentat ieri cu 13. 000 de produse si pana la ora 9 au fost comandate deja 9. 000 de produse.

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

Black Friday: eMAG a oferit masini pentru a arata ca romanii sunt interesati. in 5 ore, 60% din produse au fost vandute

In ziua de Black Friday, eMAG a reusit sa vanda in cinci ore 60% din produsele pe care le-a avut la reducere si aproape toate masinile disponibile.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

2Parale: Peste 1 milion de click-uri si 9.000 de vanzari in primele ore de Black Friday

Magazinele online afiliate 2Parale au inregistrat aproape 9. 000 de vanzari prin afiliere si au atras peste 1 milion de click-uri numai in primele 12 ore ale zilei de 22 noiembrie, prima zi oficiala a fenomenului Black Friday 2013.

Black Friday IT Galaxy: Samsung Galaxy Note 3 la doar 2.400 de lei

Black Friday 2013 / IT Galaxy este unul dintre site-urile care participa anul acesta la Black Friday pe 22 noiembrie. Cele mai avantajoase oferte cuprind chiar un Samsung Galaxy Note 3.

Black Friday 2013: Nu cumpara orice produs doar pentru ca e la reducere. Exemplul zilei: Xperia Z in oferta Flanco

Ziua cea mare a consumismului a venit. De la ora 00. 00 incepe Black Friday, dar nu toate ofertele care apar sunt bune. Spre exemplu, una pe care Flanco a dezvaluit-o azi.

Black Friday 2013: 4,2 milioane de romani cumpara produse la reduceri.

4,2 milioane de romani si-au exprimat intentia de a cumpara produse de Black Friday, arata un studiu al companiei Daedalus Millward Brown, realizat pentru eMag. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri In 2013, 7,4 milioane de romani sunt la curent cu desfasurarea evenimentului de shopping Black Friday, fata de 4,1 milioane de romani, cati stiau despre acest eveniment in 2012. In topul produselor pe care romanii vor sa le cumpere de Black Friday 2013 sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )