Libnet.ro
UNICEF

18:00

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Adevărul Adevărul,
Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie. continuă pe Adevărul

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

Dupa cum bine stim Black Friday marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun. Pentru al doilea an consecutiv LaRedoute. ro se pregateste de ziua reducerilor masive. Site-ul online de haine organizeaza Black Friday in.

Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vandute pana la ora 9 dimineata

Black Friday / evoMAG a epuizat 65% din stocurile de produse de anul acesta. Stocul a fost suplimentat ieri cu 13. 000 de produse si pana la ora 9 au fost comandate deja 9. 000 de produse.

Black Friday 2013: Okazii.ro mentine evenimentul pentru 29 noiembrie si anunta ora la care incep reducerile

De Black Friday, Okazii. ro da drumul reducerilor la ora fixa. Se tine de programul traditional al evenimentului si pe 29 noiembrie incepe festivalul vanzarilor de produse cu pret redus.

Black Friday 2013: evoMag anunta reduceri de pana la 99%. Mentine oferta pana pe 24 noiembrie

Black Friday 2013 vine cu reduceri de pana la 99% la evoMAG. incepand cu 22 noiembrie, discount-uri semnificative vor avea aproape toate categoriile de produse din portofoliul evoMAG, dar in special vor fi vizate peste 12. 500 de produse.

Orange Romania organizeaza o campanie de teasing pentru Black Friday

Echipa Seniorhyper anunta lansarea campaniei Black Friday 2013 in magazinul online Orange. Gandita ca un teasing pentru cei interesati de reducerile oferite de Orange Romania in campania Black Friday, strategia de digital include o aplicatie de.

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

Black Friday 2013: Flanco a vandut peste 10.000 de dispozitive mobile

Black Friday a fost de succes si printre magazinele traditionale. Flanco raporteza ca a avut, pana la ora 14. 00, 185 de mii de vizitatori si 53 de mii de produse au fost vandute. Vinerea neagra se extinde, de fapt, pana duminica in 82 de magazine din tara.

Lista cu magazine IT participante la Black Friday

Asa cum e frumos, daca aproape toate magazinele isi vor mentine decizia si vor tine Black Friday maine, cel mai probabil acest fenomen va incepe peste cateva ore, de la ora 00:00, si va dura pana duminica. O lista cu magazine IT participante la Black Friday este prezentata mai jos, in dreptul fiecaruia aflandu-se programul estimat de functionare si link direct de accesare. O parte din aceste magazine IT este posibil sa isi modifice programul de Black Friday in functie [].

LIVE TEXT Black Friday in stil romanesc - Afla tot ce se intampla in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata bine pana la ora 8. 00, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. HotNews relateaza LIVE TEXT Black Friday-ul timpuriu pe parcursul acestei zile. Intra in articol pentru a afla ce site-uri merg si care au picat si citeste despre ispravile de vanzari cu care se lauda comerciantii. Ai cumparat ceva de Black Friday 2013, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )