Libnet.ro
UNICEF

20:00

Black Friday la U Cluj: Articolele cu insemnele clubului vor avea preturi reduse

România Liberă România Liberă,
Black Friday la U Cluj: Articolele cu insemnele clubului vor avea preturi reduse

Universitatea Cluj devine primul club din Romania care intra in circuitul Black Friday, punand la dispozitia fanilor articole cu insemnele clubului la preturi reduse cu pana la 40%. continuă pe România Liberă

Black Friday - 5 milioane de romani vor participa la evenimentul din 21 noiembrie

PayU, principalul integrator de plati online din Romania, se asteapta ca peste 5 milioane de romani sa profite de Black Friday in acest an, adica aproape 1 din 2 romani care au acces la Internet.

Black Friday 2014 la Domo inseamna o saptamana de reduceri

Black Friday 2014ajunge si in magazinele Domoincepand de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazandu-se pe conceptul de o saptamana de zile de vineri. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, Black Friday la Domonu este doar o singura zi de reduceri, ci o intreaga saptamana de zile de Vineri: Vineri, Vambata, Vuminica, Vuni, Varti, Viercuri si Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-si achizitiona produsele dorite la preturi reduse substantial. in plus, pentru a putea face cele mai bune oferte, am [].

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone [].

Black Friday 2014 la Quick Mobile lista cu produse reduse

Magazinul online Quick Mobile organieaza si el Black Friday 2014 si va avea reduceri seminificative la smartphone-uri si tablete. Oferta Quick Mobile de Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie si tine pana pe 24 noiembrie. Oferta de Quick Mobile de Black Friday va fi disponibila atat in magazinul online cat si in cele 14 showroom-uri din toata tara si va include, in total, peste 2. 000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse si pornesc de la [].

Studiu: 4,75 milioane de romani intre 18 si 65 de ani vor sa cumpere ceva de Black Friday

Comparativ cu nivelul din 2013, anul acesta sunt cu peste 1,3 milioane mai multe persoane care intentioneaza sa faca o achizitie in perioada reducerilor, 38% dintre romanii cu varsta intre 18 si 65 de ani aproximativ 4,75 milioane) dorind sa cumpere ceva de Black Friday, arata rezultatele studiului Millward Brown Romania despre evenimentul Black Friday.

GRAFIC Ce vor romanii sa cumpere de Black Friday si de unde?

Potrivit unui studiu Millward Brown Romania, numarul romanilor care au auzit de reducerile din cadrul Black Friday a ajuns anul acesta la 63% in randul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

Millward Brown: Numarul romanilor care vor sa cumpere de Black Friday creste anul acesta cu 1,3 milioane

Millward Brown Romania, lider in piata locala de cercetare de marketing in zonele de brand, media si de comunicare, publica azi rezultatele studiului despre evenimentul Black Friday. Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa cumpere de Black Friday,.

PayU: Aproape jumatate dintre cei ce vor cumpara de Black Friday vor plati online

PayU, principalul integrator de plati online din Romania, se asteapta ca peste 5 milioane de romani sa profite de Black Friday in acest an, adica aproape 1 din 2 romani care au acces la Internet.

3 tactici de marketing in ecommerce pentru Black Friday

Desi relativ nou pe piata din Romania, Black Friday a fost adoptat rapid si a devenit cel mai mare eveniment de cumparaturi din an. E ziua in care magazinele pot avea vanzari cat intr-o luna intreaga.

Flanco tinteste vanzari de 110 mil. lei de Black Friday, in crestere cu 50% fata de anul trecut

Flanco Retail va organiza evenimentul Black Friday in weekendul 21-23 noiembrie, cand va avea reduceri de pana la 80%, iar vanzarile estimate ajung la 110 de milioane lei, o crestere cu 50% fata de anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )