Libnet.ro
UNICEF

18:15

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Playtech Playtech,
Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone []. continuă pe Playtech

Black Friday anticelulita? Cellulem Block: Clientii cheltuiesc in medie 1.800 de lei la infrumusetare de Black Friday

Black Friday anticelulita? Vinerea neagra acopera din ce in ce mai multe zone de business, asa ca romanii pot profita de reduceri chiar in centre de infrumusetare. De exemplu, centrele Cellulem Block se asteapta sa aiba cu 80% mai multi.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Black Friday 2014 Domo magazinul face reduceri in functie de preferintele tale

Black Friday 2014 la Domo se desfasoara incepand din data de 21 noiembrie. Retailerul vine totusi cu o propunere destul de interesanta de Vinerea Neagra. De Black Friday 2014, Domo se alatura celorlalti comercianti, oferind reduceri semnificative la sute de produse electronice si electrocasnice. Totusi, Domo nu a anuntat inca, oficial, oferta de Black Friday 2014, abordand o strategie interesanta. Black Friday 2014 Domo tu ce vrei sa cumperi la reducere? Atat pe site, cat si pe pagina oficiala de [].

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Black Friday Flanco - Catalogul ofertelor din vinerea neagra de pe 21 noiembrie

Black Friday 2014 are loc anul acesta pe 21 noiembrie. Printre magazinele participante se afla si Flanco, iar acestia au publicat deja catalogul de reduceri. Vi-l oferim mai jos pentru a sti ce vreti sa cumparati vineri dimineata.

Black Friday 2014: F64 are reduceri la mii de aparate foto, telefoane si tablete

De Black Friday 2014, F64 are reduceri la aproximativ 25. 000 de produse, 4. 000 dintre acestea fiind telefoane si tablete. Pentru Black Friday 2014, perioada reducerilor la F64 incepe in noaptea de joi spre vineri, 21 noiembrie, si dureaza pana duminica, 23 noiembrie. Black Friday se desfasoara online pe F64. ro, dar si in magazinul fizic din Bucuresti, B-dul Unirii, nr. 45, acesta fiind deschis vineri si sambata in intervalul 08. 00 iar duminica intre orele 09. 00 si 18. De-a lungul [].

Black Friday - 130 de magazine din reteaua 2Parale participa la eveniment

Din cele 400 de magazine online existente in reteaua de afiliere 2Parale, peste 130 si-au anuntat deja ofertele speciale de Black Friday, care pot fi accesate intr-o pagina dedicata evenimentului.

Black Friday 2014 la Quick Mobile lista cu produse reduse

Magazinul online Quick Mobile organieaza si el Black Friday 2014 si va avea reduceri seminificative la smartphone-uri si tablete. Oferta Quick Mobile de Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie si tine pana pe 24 noiembrie. Oferta de Quick Mobile de Black Friday va fi disponibila atat in magazinul online cat si in cele 14 showroom-uri din toata tara si va include, in total, peste 2. 000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse si pornesc de la [].

Black Friday - 5 milioane de romani vor participa la evenimentul din 21 noiembrie

PayU, principalul integrator de plati online din Romania, se asteapta ca peste 5 milioane de romani sa profite de Black Friday in acest an, adica aproape 1 din 2 romani care au acces la Internet.

GRAFIC Ce vor romanii sa cumpere de Black Friday si de unde?

Potrivit unui studiu Millward Brown Romania, numarul romanilor care au auzit de reducerile din cadrul Black Friday a ajuns anul acesta la 63% in randul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )