Libnet.ro
UNICEF

20:30

Black Friday la concerte si spectacole: reduceri de pana la 50%

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Black Friday la concerte si spectacole: reduceri de pana la 50%

Ticketnet. ro sarbatoreste 2 ani de la lansare. La ceas aniversar, reprezentantii agentiei de bilete, in colaborare cu organizatorii de concerte si spectacole din Romania vin in intampinarea iubitorilor de concerte cu oferte speciale si pun la bataie bilete la super preturi, fara concurenta! Daca va era dor de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Black Friday la concerte si spectacole:reduceri de pana la 50% in acest weekend pentru concerte sustinute de Jethro Tull, Bere Gratis si Horia Brenciu

Pretul biletelor pentru spectacolele pe care le vor sustine lunile viitoare artisti cunoscuti precum Jethro Tull, Horia Brenciu, Bere Gratis si Loredana au reduceri de pana la 50% in acest weekend.

Black Friday la concerte si spectacole: reduceri de pana la 50% pentru show-urile unor artisti celebri

Pretul biletelor la show-urile ce vor fi sustinute in saptamanile si lunile urmatoare vor avea reduceri de pana la 50% in acest weekend.

Alina Arhire, eMAG: Ne pregatim pentru Black Friday din ianuarie

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, pregateste inca din luna ianuarie editia din acest an a Black Friday , eveniment sinonim cu reducerile, care va incepe pe 18 noiembrie, spune Alina Arhire, business unit manager al categoriilor.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )