Libnet.ro
UNICEF

15:30

Black Friday la Digi |RCS-RDS: toate ofertele. A taiat preturile in jumate

Playtech Playtech,
Black Friday la Digi |RCS-RDS: toate ofertele. A taiat preturile in jumate

Digi |RCS-RDS a promis Black Friday pentru anul acesta. A activat campania in seara zilei de 14 noiembrie si, ei bine, e rost de reduceri importante. Daca in alti ani Digi |RCS-RDS s-a tinut. continuă pe Playtech

Cand incepe Black Friday la eMAG? Toate ofertele, dezvaluite peste noapte

EMAG tine secreta ora pentru Black Friday, dar poate fi intuita. Pana cand magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul intreg cu toate.

eMAG Black Friday 2019. Se dezgheata ofertele la combine frigorifice

EMAG Black Friday 2019 combine frigorifice. Magazinul online emag. ro are reduceri exceptionale la frigidere si alte aparate frigorifice.

BLACK FRIDAY. Atentie la ofertele online de Black Friday! Piata este inundata de oferte speciale

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea.

S-a aflat peste noapte. eMAG a tinut la secret ofertele de Black Friday. Catalog integral

Despre ofertele eMAG de Black Friday se poate spune ca magazinul le-a dat cu taraita de-a lungul zilei de 14 noiembrie. Dar acum, gata, le stim pe cele mai tari dintre ele. Telefoane? Avem.

Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

In magazinul onlinedEpurtat. ro, pe data de 15 noiembrie 2019 de Black Friday, poti vedea reducerile la peste12. 000 de produsede incaltaminte pentru femeiaflate in stoc. Acest magazin te invita sa vezi ofertele de Black Friday, reducerile fiind chiar si de 50%.

Ofertele eMAG de Black Friday ca sa scapi de grija cadoului de Craciun

Mai este un pic peste o luna pana la Craciun. Avem insa Black Friday la eMAG. Si, daca tot sunt reduceri, macar sa alegi ceva pentru termen lung. Daca ti-ai facut stocul cu telefoane de.

Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% si telefoane mobile cu avans zero

De Black Friday, DigiRomania. ro se transforma in oaia neagra a ofertelor online si propune reducerea cu 50% a preturilor la orice serviciu de comunicatii electronice televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobila sau fixa) si orice extraoptiune TV, inclusiv Digi 4K.

Black Friday 2019 Atentionari in privinta reducerilor la ofertele telecom: Patru aspecte pe care ar trebui sa le verifice consumatorii

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a atentionat joi utilizatorii sa se informeze atent inainte de a face orice achizitie, astfel incat sa aleaga produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Autoritatea a enumerat patru aspecte pe care utilizatorii ar trebui sa le verifice, printre care: costul lunar al abonamentului care faciliteaza achizitionarea echipamentelor la preturi reduse sau gratuite, dar si intervalul exact in care ar urma sa beneficieze de reduceri.

Ofertele eMAG de care sa profiti chiar si inainte de Black Friday

Cu doar cateva zile inainte de Black Friday, merita trecute in revista cateva oferte eMAG de care sa tii cont. Poti urmari aceste produse si pe 15 noiembrie, posibil sa mai scada.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )