Libnet.ro
UNICEF

10:30

Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

Adevărul Adevărul,
Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

In magazinul onlinedEpurtat. ro, pe data de 15 noiembrie 2019 de Black Friday, poti vedea reducerile la peste12. 000 de produsede incaltaminte pentru femeiaflate in stoc. Acest magazin te invita sa vezi ofertele de Black Friday, reducerile fiind chiar si de 50%. continuă pe Adevărul

ADVERTORIAL Direct Booking a inceput campania promotionala de Black Friday

Direct Booking. ro, mall-ul de vacanta la un click distanta, a inceput campania de reduceri Black Friday la vacantele pe litoralul din Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia, punand la dispozitie oferte accesibile si concursuri care au drept premii vacante in Grecia. Pana pe 30 noiembrie, sunt afisate pe website mii de oferte cu pana la 40% discount, pentru sejururi in numeroase destinatii, inclusiv Egipt sau Republica Dominicana.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Televizorul smart LG OLED B9, o alegere excelenta de Black Friday

Black Friday este un prilej bun pentru investitii mai consistente, dar si utile pentru casa ta. Unul dintre produsele de pe lista de cumparaturi poate fi un televizor, iar daca ai in gand ceva de calitate, ai putea sa te orientezi catre un OLED LG din oferta de Vinerea Neagra.

Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% si telefoane mobile cu avans zero

De Black Friday, DigiRomania. ro se transforma in oaia neagra a ofertelor online si propune reducerea cu 50% a preturilor la orice serviciu de comunicatii electronice televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobila sau fixa) si orice extraoptiune TV, inclusiv Digi 4K.

eMAG Black Friday 2019. 13 oferte electrizante ce te lasa cu gura cascata

EMAG Black Friday 2019. A inceput numaratoarea inversa! Mai sunt cateva ore pana cand incepe Vinerea Neagra pe emag. ro, iar magazinul online a anuntat cateva dintre produsele care au reduceri uriase.

Magazinele online se asteapta ca vanzarile de Black Friday sa creasca cu 20% anul acesta

Cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, Black Friday, va aduce o crestere cu 20% a achizitiilor realizate online potrivit estimarilor magazinelor parte din ARMO. Pe langa produsele traditionale electronice si electrocasnice, anul acesta vor creste mult produsele de mobilier si decoratiuni, jucariile si produsele pentru copii si segmentul fashion.

eMAG dezvaluie cum poti prinde reducerile de Black Friday

EMAG incepe campania de Black Friday pe 15 noiembrie, dimineata. Pana atunci, te invata cum sa te pregatesti ca sa prinzi ce ai nevoie. Asa ca uite, pas cu pas, cum poti incerca sa.

Black Friday 2019 Atentionari in privinta reducerilor la ofertele telecom: Patru aspecte pe care ar trebui sa le verifice consumatorii

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a atentionat joi utilizatorii sa se informeze atent inainte de a face orice achizitie, astfel incat sa aleaga produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Autoritatea a enumerat patru aspecte pe care utilizatorii ar trebui sa le verifice, printre care: costul lunar al abonamentului care faciliteaza achizitionarea echipamentelor la preturi reduse sau gratuite, dar si intervalul exact in care ar urma sa beneficieze de reduceri.

Cum sa nu-ti iei teapa de Black Friday indiferent de unde cumperi

Se apropie Black Friday, adica acea perioada din an in care internetul e plin de promotii si preturi mici la toate produsele. La prima vedere, ai crede ca poti cumpara de oriunde pentru ca,.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )