Libnet.ro
UNICEF

15:00

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

A venit acel moment din an in care eMAG pune la bataie de Black Friday milioane de produse la preturi mici. Ai parte de oferte, reduceri si promotii pe care nu le ai in alta perioada din an. continuă pe Playtech

VIDEO Dominic Thiem, dupa victoria cu Djokovic: A fost probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit in primele doua meciuri de la Turneul Campionilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Austriacul de 26 de ani i-a invins pe Roger Federer 3 ATP) si Novak Djokovic 2 ATP), asigurandu-si in premiera prezenta in semifinalele competitiei. Dupa victoria cu Djokovic scor 6-7, 6-3, 7-6), Thiem s-a aratat extrem de mandru de evolutia sa, precizand ca a fost probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata.

De Black Friday eMAG da-n preturi ca la Cernobil: iPhone la pret de pomana

EMAG baga reducerile alea frumoase pe care le astepti in dimineata zilei de 15 noiembrie. Pana atunci, stim cateva din lista de Black Friday. iPhone la pret bun? Avem. Samsung la pret deosebit? Sigur. Daca n-ai bani de , desigur. Tine cont ca peste noapte site-ul nu mai este activ. Baga in cosul de pe .

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Black Friday eMAG 2019. 74% - reduceri fabuloase la haine pentru femei si barbati

Black Friday eMAG 2019 a venit cu reduceri uimitoare la haine, incaltaminte, ceasuri si alte accesorii, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

De Black Friday, eMag are probleme la plata cu cardul. Ce trebuie sa faci daca nu ai putut plati comanda

In dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Ce este Brave, poate cel mai bun browser de care nu ai auzit niciodata

In cazul in care nu mai esti multumit de Chrome, Firefox, Opera sau Microsoft Edge, exista o alternativa interesanta sub numele Brave. Dupa o lunga perioada in care s-a aflat in beta,.

Black Friday 2019 la produse Apple - iPhone, iPad, Apple Watch

Black Friday va fi organizat pe 15 noiembrie si poti sa cumperi iPhone, iPad, Apple Watch si alte produse Apple. eMAG va avea oferte de Black Friday 2019 din dimineata zilei de 15 noiembrie.

Black Friday la eMAG: Care au fost produsele vandute in mai putin de 30 de secunde

EMAG a anuntat un nou bilant, la doua ore de la inceperea campaniei de Black Friday 2019. Clientii eMAG au comandat deja peste 750. 00 de produse, cu o valoare de peste 250 de milioane de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )