Libnet.ro
UNICEF

07:30

Black Friday la eMAG: Ghidul care te ajuta sa cumperi produsele la reducere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday la eMAG: Ghidul care te ajuta sa cumperi produsele la reducere

Black Friday 2017 la eMAG , cel mai mare retailer online din Romania, va incepe in data de 17 noiembrie. Pentru anul acesta, eMAG a anuntat reduceri la peste 2 milioane de produse si o livrare mai rapida datorita investitiilor de ordinul milioanelor. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi in oferta

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

eMAG promite reduceri medii de 34% de Black Friday si isi propune sa livreze produsele pana pe 29 noiembrie

Retailerul online eMAG estimeaza ca va vinde 1,3 milioane de produse de Black Friday, in valoare totala de 350 milioane lei si spune ca reducerea medie va fi de 34%. Printre produsele mai speciale care se vor gasi in oferta se numara un automobil de 180. 000 de euro, antichitati, aur si bilete la Formula 1. Compania promite ca doua treimi dintre produse vor fi livrate in cinci zile si toate produsele vor ajunge la clienti pana pe 29 noiembrie. Black Friday va fi vineri, 17 noiembrie. Compania nu comunica ora inceperii, dar cu siguranta va fi in cursul diminetii.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMag. Ce spune seful companiei, Iulian Stanciu

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Cum primesti bani de Black Friday de la eMAG

EMAG va da startul Black Fridayin cateva zile si magazinul a pregatit o oferta speciala, daca aplici pentru un card de cumparaturi. eMAG deschide portile de Black Friday cu milioane de produse reduse, intr-un total de aproximativ 40 de milioane de euro pentru reduceri. Pe 17 noiembrie poti profita de toate acestea. Si, daca te [].

Produsele de lux, miza Fashion Days si eMAG de Black Friday

Reprezentantii Fashion Days sustin ca anul acesta au organizat cea mai mare campanie de Black Friday de pana acum. 1 milion de produse se afla in stoc, iar printre noutati se numara branduri de lux, de la posete Prada, la diamante si accesorii de lux. De asemenea, eMag va include in oferta de anul acesta aur, masini, motociclete, bijuterii, bilete de avion si la evenimente, abonamente Digi Mobil, servicii medicale si, in premiera, antichitati.

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie.

eMAG: Reduceri masive inainte de Black Friday

Chiar daca mai e putin timp pana la Black Friday, asa nu inseamna ca eMAG nu are si acum reduceri pregatite pentru tine. Reduceri eMAG: Smartwatch Huawei W2 Huwaei Watch W2 vine cu un design sport, avand un display rotund si un inel din ceramica in jurul ecranului de 1,2 inci. Daca esti un pasionat [].

eMAG: Telefoane mid-range cu preturi bune

Daca vrei sa-ti iei un telefon nou, chiar si inainte de Black Friday, eMAG vine cu cateva solutii de smartphone-uri la preturi accesibile. eMAG: TelefonHuawei P10 Lite Huawei P10 Lite este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificatii destul de bune, astfel ca la interior vei gasi un procesor octa-core, de 2,1 [].

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )