Libnet.ro
UNICEF

22:45

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Hotnews Hotnews,
 Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie. continuă pe Hotnews

Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG

Stim mai toate lucrurile despre Vinerea Neagra de anul acesta, dar cand incepe Black Friday 2017 ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Black Friday reuseste sa ramana, chiar si anul acesta, relevant pentru anumiti retaileri. Unii dintre acestia au denaturat evenimentul original, astfel ca acum am ajuns sa vorbim despre reduceri de acest fel [].

Produsele de lux, miza Fashion Days si eMAG de Black Friday

Reprezentantii Fashion Days sustin ca anul acesta au organizat cea mai mare campanie de Black Friday de pana acum. 1 milion de produse se afla in stoc, iar printre noutati se numara branduri de lux, de la posete Prada, la diamante si accesorii de lux. De asemenea, eMag va include in oferta de anul acesta aur, masini, motociclete, bijuterii, bilete de avion si la evenimente, abonamente Digi Mobil, servicii medicale si, in premiera, antichitati.

Coletele comandate la eMAG pot fi ridicate si sambata de la Posta Romana

600 de oficii PostCollect vor fi deschise de Black Friday, inclusiv sambata 18 noiembrie, a anuntat Posta Romana, precizand ca acesta este al doilea an consecutiv in care se ocupa de acest lucru.

eMAG promite reduceri medii de 34% de Black Friday si isi propune sa livreze produsele pana pe 29 noiembrie

Retailerul online eMAG estimeaza ca va vinde 1,3 milioane de produse de Black Friday, in valoare totala de 350 milioane lei si spune ca reducerea medie va fi de 34%. Printre produsele mai speciale care se vor gasi in oferta se numara un automobil de 180. 000 de euro, antichitati, aur si bilete la Formula 1. Compania promite ca doua treimi dintre produse vor fi livrate in cinci zile si toate produsele vor ajunge la clienti pana pe 29 noiembrie. Black Friday va fi vineri, 17 noiembrie. Compania nu comunica ora inceperii, dar cu siguranta va fi in cursul diminetii.

Black Friday 2017 la eMAG, Flanco, evoMAG si multi alti retaileri: Reduceri live

Black Friday 2017 a inceput in randul mai multor magazine. Suntem in al saptelea an de febra a reducerilor si participantii la campanie se intrec in oferte care mai de care. Ti-am facut un raft in care iti vom pune zilnic unele dintre.

Black Friday 2017: de la eMAG la Altex, ce magazine prefera romanii

Black Friday 2017se afla pe buzele romanilor sau, ma rog, pe ale majoritatii. Un studiu iti arata cum reactioneaza clientii in pragul celui mai mare eveniment de shopping, pe ce se axeaza in mod special si cat vor cheltui in cele 24 de ore sau cateva zile de Black Friday de la mai toate magazinele, [].

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

Black Friday cu oferta pentru Digi Mobil: cum platesti mai putin pentru abonament

EMAG Black Friday 2017 vine cu o oferta si la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailer-ul eMAG. Iata ce primesti. Black Friday a devenit imens, daca nu era deja evident. eMAG a anuntat ca anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregatit reduceri de cateva zeci de milioane de [].

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )