Libnet.ro
UNICEF

07:45

Black Friday la eMAG iti aduce si routere la pret mic

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG iti aduce si routere la pret mic

Black Friday a inceput oficial si la eMAG si printre toate produsele deja recomandate e loc si de niste routere. Ca doar nu vei sta cu noul telefon pe 4G. Din catalogul eMAG am ales unele dintre cele mai bune modele si la preturi avantajoase. Black Friday e in derulare, asa ca ar trebui sa []. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG. A venit tsunamiul de ora 14: emag.ro a suplimentat ofertele

Black Friday eMAG. emag. ro a anuntat valul 2 de reduceri care contine noi promotii la mii de produse.

Black Friday eMAG iPhone. 6 telefoane cu reduceri care suna tare bine

Black Friday eMAG iPhone. De Vinerea Neagra 2017 emag. ro are reduceri uriase la telefoane mobile Apple. Telefoanele iPhone pot fi cumparate acum la preturi foarte mici.

Black Friday la eMAG iti aduce produse necesare acasa si in masina

Black Friday a inceput de putin timp, iar in catalogul eMAG gasesti produse utile chiar si pentru casa si masina, precum cele de mai jos. Daca ai nevoie de anvelope pentru masina, de un GPS sau poate de un aparat de spalat cu presiune pentru acasa, catalogul eMAG vine cu solutii bune care sa te [].

Black Friday la eMAG iti aduce produse perfecte de entertainment

Nu a trecut mult timp de cand a inceput Black Fridayla eMAG, asa ca ai ocazia sa gasesti o multime de produse bune la preturi si mai bune. eMAG pune la bataie nu mai putin de doua milioane de produse cu reducere, astfel ca vei avea ocazia sa gasesti ceea ce iti place cu usurinta.

Black Friday la eMAG se incheie: ultimele reduceri importante

EMAG a inceput campania de Black Friday in dimineata zilei de 17 noiembrie. inchide Black Friday la miezul noptii, dar pana atunci tot mai sunt produse de cumparat la pret redus. Campania Black Friday la eMAG a fost cea mai mare de pana acum, conform statisticilor comunicate pe parcursul zilei. De Black Friday au fost [].

Black Friday la eMAG a inceput oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG e cel mai asteptat moment din acest eveniment al reducerilor si cumparaturilor. De acum este oficial si poti profita de cele mai mari reduceri pe care le va avea magazinul anul acesta. eMAG a promis ca face Black Friday o singura zi si anul acesta ziua e de 17 noiembrie. Campania [].

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

SURPRIZA Care este orasul din care a venit cea mai mare comanda de Black Friday la eMAG si despre ce suma e vorba

De Black Friday, toti romanii s-au ingramadit pe site-urile celor mai mari magazine online pentru a prinde sutele de produse aflate la oferta. Printre acestea au fost si cateva produse mai speciale, la preturi foarte mari, care au avut insa si ele parte de doritori.

eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 si-a facut prezenta in online la prima ora a diminetii, iar la cel mai mare retailer din Romania se vede cel mai bine acest lucru. De Black Friday, eMAG ti-a dat ocazia sa-ti faci singur unul sau mai multe cadouri, de care sa te bucuri tot anul si dupa aceea. De la [].

eMAG iti aduce electrocasnice mari la preturi mici de Black Friday

EMAG a dat startul la Black Friday 2017 cu electrocasnice mari cu care sa-ti innoiesti sau completezi bucataria la sfarsit de toamna. eMAG este singurul retailer roman care nu a personalizat Black Friday, insa nici nu are motive sa o faca. Cele doua milioane de produse din catalogul eMAG, pe care le-a pregatit pentru evenimentul [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )