Libnet.ro
UNICEF

07:15

eMAG iti aduce electrocasnice mari la preturi mici de Black Friday

Playtech Playtech,
eMAG iti aduce electrocasnice mari la preturi mici de Black Friday

EMAG a dat startul la Black Friday 2017 cu electrocasnice mari cu care sa-ti innoiesti sau completezi bucataria la sfarsit de toamna. eMAG este singurul retailer roman care nu a personalizat Black Friday, insa nici nu are motive sa o faca. Cele doua milioane de produse din catalogul eMAG, pe care le-a pregatit pentru evenimentul []. continuă pe Playtech

Black Friday la eMAG iti aduce si routere la pret mic

Black Friday a inceput oficial si la eMAG si printre toate produsele deja recomandate e loc si de niste routere. Ca doar nu vei sta cu noul telefon pe 4G. Din catalogul eMAG am ales unele dintre cele mai bune modele si la preturi avantajoase. Black Friday e in derulare, asa ca ar trebui sa [].

Black Friday 2017. eMAG baga in priza reducerile: 8 electrocasnice cu preturi mici

Black Friday 2017 eMAG electrocasnice. emag. ro a inceput dis-de-dimineata campania de reduceri eMAG la electrocasnice. Desi ofertele se epuizeaza rapid, eMAG inca mai are 1,6 milioane de oferte.

Black Friday la eMAG iti aduce produse perfecte de entertainment

Nu a trecut mult timp de cand a inceput Black Fridayla eMAG, asa ca ai ocazia sa gasesti o multime de produse bune la preturi si mai bune. eMAG pune la bataie nu mai putin de doua milioane de produse cu reducere, astfel ca vei avea ocazia sa gasesti ceea ce iti place cu usurinta.

Black Friday la eMAG iti aduce produse necesare acasa si in masina

Black Friday a inceput de putin timp, iar in catalogul eMAG gasesti produse utile chiar si pentru casa si masina, precum cele de mai jos. Daca ai nevoie de anvelope pentru masina, de un GPS sau poate de un aparat de spalat cu presiune pentru acasa, catalogul eMAG vine cu solutii bune care sa te [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )