Libnet.ro
UNICEF

08:46

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in []. continuă pe Playtech

eMAG te vrea client de Black Friday. Care sunt atuurile companiei

Black Friday 2014 se desfasoarape 21 noiembrie. eMAG i-a fixat deja data, reducerile sunt pregatite, depozitul e organizat si mai sunt asteptati doar cumparatorii. Cel mai mare retailer online ofera acum cinci motive pentru care ar trebui sa va faceti cumparaturile de acolo. in primul rand, trebuie mentionat caeMAG a lansat, in 2011, conceptul de Black Friday pe piata din Romania si organizeaza evenimentul celor mai mari reduceri din an pe parcursul unei singure zile, adica 21 noiembrie. eMAG, de [].

Black Friday 2014 la operatori ce pregatesc Telekom, Orange si Vodafone

La Black Friday 2014 nu vor participa numai magazine, ci si operatorii de telefonie mobila. Noi am adunat ce se stie pana acum despre Black Friday la Orange, Telekom si Vodafone. Black Friday a devenit un fenomen global si asta o stim de ceva vreme. in ultima vineri a lunii noiembrie majoritatea magazinelor online cat si cele retail s-au aliat pentru a oferi cele mai bune reduceri la o multime de produse. Desigur, asta se intampla in alte tari, unde exista [].

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone [].

Black Friday 2014 este si pentru melomani. Unde gasesti cele mai bune oferte la casti si boxe premium

Black Fridayvine si la AVstore. ro, cel mai cunoscut magazin specializat de echipamente audio-video. Cumparatorii vor putea achizitiona boxe si casti, dar si televizoare, la preturi speciale.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Cati romani ar vrea sa cumpere ceva de Black Friday, ce lucruri ii intereseaza si spre ce magazine se indreapta - studiu

Peste 60% dintre romani au auzit de Black Friday si mai mult de o jumnatate dintre acestia spun ca ar vrea sa cumpere ceva in editia din 2014, arata un studiu Millward Brown realizat in randul a 2. 000 de respondenti. Cei mai multi spun ca isi vor cumpara electrocasnice mici, televizoare si smartphone-uri, iar magazinele spre care se vor orienta cei mai multi sunt eMAG, Altex, Flanco si Carrefour.

Preturi de Black Friday la pneuri de iarna

Se apropie Black Friday, o perioada in care toata lumea face reduceri. Insa, exista un magazin online de pneuri online in care preeturile bune se gasesc tot timpul.

Studiu: 4,75 milioane de romani intre 18 si 65 de ani vor sa cumpere ceva de Black Friday

Comparativ cu nivelul din 2013, anul acesta sunt cu peste 1,3 milioane mai multe persoane care intentioneaza sa faca o achizitie in perioada reducerilor, 38% dintre romanii cu varsta intre 18 si 65 de ani aproximativ 4,75 milioane) dorind sa cumpere ceva de Black Friday, arata rezultatele studiului Millward Brown Romania despre evenimentul Black Friday.

Millward Brown: Numarul romanilor care vor sa cumpere de Black Friday creste anul acesta cu 1,3 milioane

Millward Brown Romania, lider in piata locala de cercetare de marketing in zonele de brand, media si de comunicare, publica azi rezultatele studiului despre evenimentul Black Friday. Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa cumpere de Black Friday,.

Hai pe www.casualandmore.ro ! Avem preturi speciale de Black Friday!

Daca iti plac promotiile de orice fel si mai ales la genti si accesorii, atunci ar fi momentul sa afli cate ceva despre reducerile de Black Friday la produsele de pe www. casualandmore. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )