Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday la FashionDays: care sunt produsele pe care sa le cauti la reducere

Adevărul Adevărul,
Black Friday la FashionDays: care sunt produsele pe care sa le cauti la reducere

FashionFashionDays a inceput Black Friday cu cateva ore inainte, prin aplicatie, dar acum site-ul e disponibil tuturor cu ofertele pe care le-a promis. continuă pe Adevărul

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult. Pe lista cu promotii apar apartamente si automobile

Gama produselor care beneficiaza de reduceri de pret cu prilejul Black Friday include, in acest an, apartamente si automobile. Un apartament de trei camere in Bucuresti, intr-un bloc nou, la etajul 3, este oferit la pretul promotional de 79. 300 de euro.

Black Friday 2016. Lista site-urilor cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult

Black Friday 2016 va avea loc, in Romania, in ziua de 18 Noiembrie, cat si in weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege sa ofere reduceri fie in intervalul 18 - 27 noiembrie, fie in weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomania. net.

Black Friday 2016: Care este profilul vanatorului de reduceri

Avand in vedere ca mai este foarte putin pana la Black Friday 2016, ar fi indicat sa vedem si cum arata profilul celor ce asteapta cele mai mari reduceri din an. Este deja evident ca romanii vor prefera sa cumpere produse electronice si din domeniul IT de Black Friday 2016, iar televizoarele sunt cele mai [].

eMAG Black Friday: telefoane cu incarcare rapida la reducere

In secolul vitezei, telefoanele cu incarcare rapida sunt aproape o necesitate. Poti gasi o multime de oferte de Black Friday la eMAG, la toata gama de produse. in zilele noastre, oamenii nu isi mai permit luxul de a astepta ore intregi sa li se incarce telefonul, asa ca tehnologiile de fast charging au avansat foarte [].

Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la Fashion Days, FashionUP, Lensa, sau Libris. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday, pe langa ofertele la dispozitive precum telefoane, tablete, [].

eMAG: telefoane la reducere de Black Friday pe care sa le cumperi

Telefoane laeMAG Black Fridaysunt suficiente. Black Friday la eMAG a inceput in mod oficial, iar cele de mai jos sunt cinci dintre cele mai bune oferte la telefoane. eMAG Black Friday vine cu reduceri majore la o gama extrem de variata de produse. in acest articol, insa, am ales sa ne concentram asupra numeroaselor telefoane [].

Black Friday 2016: PC Garage ofera sute de produse la reducere

Black Friday 2016 la PC Garage aduce reduceri considerabile al sute de produse din toate categoriile. PC Garage a anuntat campania dedicata Black Friday 2016, urmand a oferisute de produse la reducere. Weekendul reducerilor incepe in noaptea dintre 17 si 18 noiembrie si continua pana la 20 noiembrie, in cadrul campaniei Black Weekend. Evenimentul aduce [].

eMAG Black Friday: catalogul actualizat 15 produse la reducere

EMAG Black Friday 2016 incepe in circa 24 de ore, iar pe Internet circula deja cateva oferte din catalogul eMAG pentru Black Friday. in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:inainte de startul oficial Black Friday 2016 la eMAG, am mai obtinut o lista cu [].

De ce unii retaileri din Europa de Vest resping ideea de Black Friday

Marea sarbatoare a reducerilor Black Friday a ajuns in Europa acum cativa ani, dar o mica parte dintre retailerii din Europa de Vest spun ca Vinerea Neagra are mai multe puncte negative decat pozitive. Cativa refuza sa participe, invocand costurile mari si faptul ca vanzarile sunt mult mai mici cateva saptamani inainte de Black Friday. Insa nu sunt singurele motive.

Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

In Romania, barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume mari de bani cu prilejul evenimentului Black Friday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )