Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

România Liberă România Liberă,
Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

In Romania, barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume mari de bani cu prilejul evenimentului Black Friday. continuă pe România Liberă

SERIAL RL. Sovieticii au ucis in Bucovina mai multi oameni decat au pierit la Zidul Berlinului. Masacrul de la Fantana Alba

Unul dintre cele mai infioratoare masacre din istoria recenta a Romaniei a fost comis de sovietici pe 1 aprilie 1941. Masacrul de la Fantana Alba a fost, multa vreme, un subiect tabu pentru istoricii din Europa de Est, insa, in ultimii ani, acest subiect a intrat in dezbaterea publica.

Ce buget va avea Uniunea Europeana in anul 2017: Mai multi bani pentru primirea si integrarea refugiatilor

Institutiile competente ale Uniunii Europene au ajuns, joi, la un acord privin bugetul UE pe anul 2017, in urma propunerii Comisiei Europene.

Danemarca va aloca mai multi bani pentru aparare. Anuntul a fost facut de premierul Rasmussen, dupa ce a vorbit la telefon cu Trump

Danemarca este gata sa-si creasca cheltuielile militare si de securitate nationala, a declarat premierul Lars Lokke Rasmussen, miercuri, dupa ce a discutat telefonic cu presedintele ales al SUA, Donald Trump, informeaza Reuters.

Asteptarile salariale ale romanilor. Barbatii sunt mai pretentiosi decat femeile in ceea ce priveste castigul lunar

Potrivit unui studiu realizat de eJobs, barbatii intre 45 si 54 de ani sunt mai pretentiosi decat femeile in ceea ce priveste salariul lunar de la locul de munca, acestia dorind o suma neta de.

Control la o scoala din Brasov, dupa ce mai multi parinti au sesizat autoritatile ca elevii sunt nevoiti sa invete in frig

Un control efectuat de Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor a avut loc, joi, la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Brasov, dupa ce mai multi parinti au reclamat ca elevii invata in frig, la temperaturi ce nu depasesc 10 grade Celsius.

Mai multi militari turci de la baza aeriana NATO din Ramstein cer azil in Germania

Mai multi militari turci au cerut azil in Germania, potrivit presei locale, scrie The Associated Press. Militarii sunt stationati la comandamentul aerian NATO de la Ramstein sud-vest), potrivit DPA. citat de news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )