Libnet.ro
UNICEF

22:45

BLACK FRIDAY: FashionDays, castiguri de peste 16 milioane de lei in doar trei ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BLACK FRIDAY: FashionDays, castiguri de peste 16 milioane de lei in doar trei ore

FashionDays a inregistrat, in primele trei ore de la deschiderea campaniei Black Friday, comenzi de peste 16 milioane de lei, cu 20% mai mult decat a estimat compania, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

Licitatie IT de peste 32 milioane de lei: CNAS vrea sa incheie un acord cadru pe 3 ani pentru buna functionare a sistemelor IT din sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) vrea sa incheie un acord cadru pe 3 ani pentru servicii de administrare, mentenanta, suport tehnic, dezvoltare si help desk aferente sistemelor IT din sanatate: cardul electronic de sanatate CEAS), reteta electronica SIPE) si dosarul electronic DES), arata un anunt publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Contractul are o valoare estimata la peste 32 milioane de lei fara TVA). Vezi in articol mai multe detalii din Caietul de sarcini.

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Al treilea mare contract licitat inainte de alegeri in Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului si a altor decizii si somatii

Directia de impozite si taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea PSD) vrea sa incheie un acord cadru pe 4 ani pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului, a deciziilor de impunere, instiintarilor de plata, somatii si titluri executorii, contract cu o valoare maxima estimata la peste 14,02 milioane de lei fara TVA). Scrisoarea Primarului, un document in care fiecare primar isi prezinta realizarile din mandat, la care este anexata si decizia de impunere catre fiecare contribuabil, va fi printata in 305. 000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare in 4 ani.

BLACK FRIDAY 2019. Vedeta evenimentului, un redus cu 45.000 de euro

Reprezentantii eMag estimeaza vanzari de peste 500 de milioane de lei, cu ocazia Black Friday din acest an, eveniment de shopping programat sa aiba loc pe data de 15 noiembrie, in timp ce.

Black Friday 2019 la Fashion Days a pornit! Geci si cizme ieftine, pentru ca iarna nu-i ca vara!

Black Friday 2019 Fashion Days. Vinerea Neagra a inceput la Fashion Days inca de miercuri, 13 noiembrie. in acest an, Black Friday tine nu mai putin de 3 zile la fashiondays. ro.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

Sfaturi de Black Friday (si nu numai) sa nu-ti sparga nimeni telefonul

In perioade extrem de aglomerate, ca Black Friday sau sarbatorile de iarna, utilizatorii tind sa fie mai usor victimele infractorilor cibernetici. Si acum nu mai vorbim doar de computere, ci.

Pregatiri intense pentru Black Friday

La inceput reducerile de preturi de Black Friday erau aplicate in special la cateva sute de produse .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )