Libnet.ro
UNICEF

14:30

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

Adevărul Adevărul,
Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie. continuă pe Adevărul

eMAG Black Friday 2020. Reduceri la teste COVID-19 si la inchirieri de rulote

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de pana la 70% la Black Friday 2020 (P)

In 2020, vanatorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumparaMisim. ro pune la bataie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% si finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoana, seturi pentru copii, diverse paturi si cuverturi, pilote de calitate, accesorii si seturi pentru Craciun, covoare, draperii, prosoape si altele.

Black Friday. Cum te feresti de falsele reduceri si la ce e bine sa fii atent inainte de a cumpara ceva

La fel ca baseballul, Black Friday isi are originea in America. Termenul a fost folosit initial in Philadelphia. Ideea a plecat de la aglomeratiile produse in a doua zi de dupa Ziua Recunostintei, cand americanii ieseau la cumparaturi. Black Friday, importata din America Astazi, este ferm stabilit in SUA ca a doua zi dupa Ziua .

Reduceri substantiale la telefoane si televizoare, operate de Black Friday de un furnizor de telefonie mobila

Reduceri substantiale, de pana la 76%, vor fi operate de Black Friday de unul dintre cei mai cunoscuti operatori de telefonie mobila, discounturile fiind aplicate nu doar la aparatura, ci si la unele abonamente.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

eMAG le-a pus pe site cat toata lumea era atenta la Black Friday: reduceri de zile mari chiar azi

EMAG e in plina pregatire a campaniei de Black Friday, dar asta nu inseamna ca pe site nu sunt reduceri. Ba chiar unele consistente, dupa cum vezi din lista de mai jos cu economii de mii de.

S-a spart conducta la eMAG fix inainte de Black Friday: reduceri surpriza chiar acum

EMAG va avea Black Friday pe 13 noiembrie, dar ca sa nu te enervezi ca nu prinzi nimic poti cumpara de acum la pret mai mic. Ce are eMAG aparte pe site e categoria de resigilate, unde gasesti.

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

A 10-a editie de Black Friday la eMAG vine cu o multime de premiere, un total de 4 milioane de produse avand reduceri totale estimate la 300 de milioane de lei.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )