Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

Adevărul Adevărul,
Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

A 10-a editie de Black Friday la eMAG vine cu o multime de premiere, un total de 4 milioane de produse avand reduceri totale estimate la 300 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

eMAG Black Friday - Compania s-a adaptat la pandemie si va vinde si vouchere pentru teste Covid. Cate produse vor fi in oferta, pe categorii

EMAG promite ca de Black Friday va avea in oferta 4 milioane de produse ce vor avea reduceri totale de 300 milioane lei. Compania estimeaza ca in aceasta editie aniversara de Black Friday clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 585 de milioane de lei, cu 17% mai mult decat anul trecut. Vor fi in oferta 130. 000 de smartphone-uri si 75. 000 de televizoare. Cea mai mare reducere, de 34. 000 euro, este la un BMW Seria 8 Gran Coupe. Vor fi si 100. 000 produse de protectie si echipamente medicale, dar si teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

Black Friday 2020. Ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie

Black Friday 2020. Ziua mult asteptata de toti romanii se apropie. Principalele magazine au dezvaluit ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie. Ofertele principalelor magazine de Black Friday 2020 Pe 13 noiembrie, marile magazine din intreaga tara vor avea preturi mult mai mici decat in restul anului, motiv pentru care toti romanii vor sa .

Black Friday Notino in 2020: Afla cat dureaza si care sunt promotiile!

Te-ai hotarat ce vrei sa cumperi in acest an de Black Friday? Grabeste-te, pentru ca Notino da startul reducerilor incepand de luni, 9 noiembrie. Si pentru ca nimeni sa nu piarda promotiile din acest an, campania de Black Friday Notino in 2020 se va intinde pe 3 saptamani!.

Ce nu stiai despre Black Friday. Maratonul cumparaturilor are un trecut violent si a facut victime

Preluata din Statele Unite ale Americii, traditia de a face cumparaturi la reducere in asa-numita Vinere Neagra sau Black Friday i-a cucerit si pe romani. in tara de origine, are loc in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, imdiat dupa Ziua Recunostintei. Chiar daca pentru americani Black Friday a devenit parte integranta a sarbatorii de Ziua Recunostintei, are un trecut violent si a facut victime.

Magazinele online se pregatesc de Black Friday in pandemie

Tot mai multi comercianti din online anunta ca se alatura campaniei de Black Friday si vin cu propuneri din cele mai diverse pentru cumparatori.

Black Friday 2020 - FAN Courier estimeaza ca va livra 500.000 de colete in prima zi

Compania de curierat FAN Courier estimeaza ca va livra 500. 000 de colete in prima zi dupa Black Friday si asteapta comenzi cu cel putin 30% mai mari pentru toata luna noiembrie. Produsele fashion, ITC si de igiena vor fi cele mai cautate. Pentru a face fata varfului de activitate, compania a investit 15 milioane de euro in echipamente de livrare si gestiune a expeditiilor si relatia cu clientii, a extins capacitatea de depozitare si a suplimentat flota auto si personalul angajat.

Black Friday rupe tot anul acesta: de ce se asteapta specialistii la noi recorduri

Black Friday e organizat intr-un an atipic, marcat de pandemia de coronavirus. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu poate bate recorduri anterioare. Multi specialisti se asteapta la cresteri.

Black Friday la haine: Fashion Days promite preturi cu pana la 80% mai mici. Cum profiti de ele?

Fashion Days, liderul pietei de fashion online, lanseaza Black Friday, evenimentul de shopping cu cele mai mari reduceri din an. incepand de miercuri dimineata, 11 noiembrie, clientii pot.

Cum poti face cumparaturi inteligente de Black Friday la electrocasnice? Afla ACUM!

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment al reducerilor, Black Friday, incepe. in aceasta perioada, cele mai vizate produse, ca si pana acum, sunt electrocasnicele, deoarece preturile sunt mult mai avantajoase decat in alte perioade ale anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )