Libnet.ro
UNICEF

16:30

Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%

România Liberă România Liberă,
Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%

ALTEX, cel mai mare retailer electro - IT din Romania, da startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele ALTEX si pe www. altex. ro. incepand de joi, 13 noiembrie, clientii se vor bucura de reduceri de pana la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile. continuă pe România Liberă

Black Friday 2014: Altex ofera reduceri de pana la 70%

Black Friday2014 este din ce in ce mai aproape, iar Altex este printre magazinele care deja au inceput sa ofere reduceri importante la numeroase produse. Altex este unul dintre primele lanturi de magazine care intra in spiritul Black Friday 2014, iar de maine, 13 noiembrie, vor incepe reducerile tipice acestei perioade. Altex este unul dintre cei mai mari retailerielectro-IT din Romania, iar clientii lor vor avea acces la peste 1000 de produse reduse. Dintre acestea fac parte televizoarele, laptopurile, tabletele, [].

Black Friday 2014: Altex, evoMAG, magazine de fashion isi anunta prezenta

Intamplator sau nu) simultan cu conferinta de presa in care eMag a anuntat ce si cate produse pune la bataie de Black Friday, mai multe companii au iesit la rampa cu propriile oferte.

elefant.ro intra in 'hora' Black Friday cu discounturi de pana de 80% pentru circa 10.000 de produse

Elefant. ro , retailerul online detinut de compania Universal Online Promotion, pregateste discounturi de pana la 80% pentru Black Friday, eveniment la care participa cu circa 10. 000 de produse din sapte categorii.

Operatorul Telekom Romania intra in hora reducerilor de Black Friday

Operatorul telecom Telekom Romania a anuntat ca va realiza campania de reducere Black Friday in data de 21 noiembrie, punand la bataie atat servicii de telefonie cat si telefoane, tablete si accesorii cu reduceri de pana la 70%.

eMAG estimeaza vanzari de 150 de milioane de lei de Black Friday

EMAG estimeaza vanzari in valoare totala de 150 de milioane de lei pe parcursul intregii zile de Black Friday, compania oferind reduceri in valoare de 75 milioane de lei la cele peste 450. 000 de produse incluse in oferta din data de 21 noiembrie.

Black Friday 2014: evoMAG sarbatoreste Vinerea Neagra timp de trei zile cu zeci de mii de produse

Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie si evoMAG isi anunta participare. Iata ce a pregatit acest magazin online. De Black Friday 2014, evoMAG a pregatit reduceri pentru 3 zile, incepand cu 21 noiembrie, si o oferta de peste 20. 000 de produse. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de ingrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC. Magazinul mai promite o platforma noua, care ofera o rapiditate [].

Mobexpert si-a anuntat participarea la Black Friday cu reduceri de pana la 50%

Mobexpert va participa anul acesta la campania Black Friday, in perioada 21-23 noiembrie, cand hipermagazinele grupului ofera clientilor reduceri de pana la 50% pentru sute de produse, mobilier si decoratiuni.

Black Friday 2014: Market Online anunta reduceri de pana la 75%

MarketOnline. ro a pregatit preturi speciale pentru campania Black Friday 2014 in Romania si ii va surprinde din nou pe utilizatori cu reduceri semnificative pentru produse electrocasnice, electronice si ITC. Black Friday a devenit deja o traditie in randul romanilor, iar multi dintre acestia prefera sa astepte pana in luna noiembrie pentru a-si achizitiona gadget-uri, produse electrocasnice si multimedia sau orice alte obiecte pe care si le doresc. Asa se preconizeaza si Black Friday 2014. La fel ca si in editiile [].

Black Friday 2014: Ce magazine si-au anuntat participarea si in ce zile organizeaza Black Friday

Black Friday 2014 se anunta a fi cel mai mare eveniment de reduceri de pana acum, retailerii anuntand in medie 50% mai multe produse fata de editia Black Friday din 2013, acest lucru traducandu-se, evident, in asteptari mai mari de vanzari.

Magazinele online isi pot creste rata de conversie pana la 12%, de Black Friday

Retargeting. ro, solutie de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a dezvoltat un modul specific pentru Black Friday, prin care se asteapta sa creasca ratele de conversie ale magazinelor online pana la 10-12%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )