Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday la Likeit Reduceri de pana la 60% si cadouri pentru cumparatori norocosi

Playtech Playtech,
Black Friday la Likeit Reduceri de pana la 60% si cadouri pentru cumparatori norocosi

Black Friday 2014 se desfasoara si la magazinul online Likeit. ro. Comerciantul roman este cunoscut pentru numeroasele modele de smartphone-uri, tablete, dar si alte electronice si electrocasnice. Reducerile de Black Friday in cazul Likeit tin trei zile. Startul la oferte speciale se da pe 21 noiembrie, iar febra cumparaturilor se incheie pe 24 noiembrie. Media reducerilor este de 40%, insa vor fi si reduceri mai mari, de pana la 60%. Pe Likeit, reducerile de Black Friday sunt impartite pe categorii. Mai []. continuă pe Playtech

Black Friday Oktal - Reduceri de pana la 60% la diverse produse

Oktal. ro anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

Black Friday 2014: Reduceri de pana la 80% la Flanco

Black Friday 2014 incepe peste cateva zile, iarFlanco anuntacel mai mare eveniment cu aceasta ocazie, avand reduceri de pana la 80%. Black Friday 2014 la Flanco va aduce niste reduceri considerabile la o gama foarte mare de produse. La evenimentul respectivvor participa 87 de magazine Flanco din toata tara, iar cu aceasta ocazie, retailer-ul asteapta vanzari cu 50% mai mari decat in anul precedent. Reducerile din magazinele Flanco vor fi de pana la 80% la peste 400 de mii de produse [].

Black Friday vine cu reduceri de pana la 70% in Galleria Arad

Galleria Arad pregateste o surpriza de proportii aradenilor. Vineri, de Black Friday, magazinele din Galleria Arad vor organiza Noaptea Alba a Reducerilor, o seara speciala in care cumparatorii vor fi asteptati cu oferte promotionale si reduceri de pana la 70%.

Black Friday aduce reduceri mari pentru cei mici: articole pentru copii mai ieftine cu pana la 80%

Incepand de vineri noapte, 21 noiembrie, ofertele de Black Friday vor innebuni si amatorii de reduceri din Romania. Printre magazinele care vor oferi cumparatorilor oferte de nerefuzat, se numara si cele cu produse pentru copii.

Black Friday Orange - reduceri mari si livrari in 48 de ore pentru operator

Black Friday are loc pe 21 noiembrie anul acesta in Romania. Printre companiile participante va fi si Orange, care a asigurat acum conditiile pentru ca utilizatorii sa afle in timp de oferte.

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Business B1 la zi: Black Friday cu reduceri de pana la 80% (VIDEO)

De Black Friday 2014 Elefant. ro. a anuntat ca va oferi reduceri cuprinse intre 40% si 80%, la peste 200. 000 de produse, la toate categoriile de pe site. Astfel, cei interesati de reduceri, pot gasi pe site de la.

VIDEO. Black Friday cu reduceri de pana la 80%

Retailerul EuroGsm va organiza campania Black Friday, in perioada 21-23 noiembrie, atat in magazinele din retea, cat si online, avand preturi reduse cu pana la 75% la telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri.

Flanco estimeaza vanzari de 110 milioane lei de Black Friday si promite reduceri medii de 40%

Flanco Retail estimeaza vanzari de 110 milioane lei in cele trei zile de Black Friday, compania promitand reduceri medii de 35-45% si maxime, de 80%. Flanco are 87 de magazine, iar in editia 2013 a Black Friday a vandut de 72 milioane lei. Compania a avut in 2013 o cifra total de afaceri de 137 milioane euro.

Jucarii sexuale la preturi indecent de mici: Black Friday vine cu reduceri si la produse erotice

Probabil ca Black Friday reprezinta unul dintre putinele momente cand ideea de foarte mic devine atragatoare in ceea ce privestesexul. Mai multe magazine online specializate in jucarii erotice se intrec in preturi reduse la vibratoare, costume sexy si zeci de alte produse destinate adultilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )