Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jucarii sexuale la preturi indecent de mici: Black Friday vine cu reduceri si la produse erotice

Adevărul Adevărul,
Jucarii sexuale la preturi indecent de mici: Black Friday vine cu reduceri si la produse erotice

Probabil ca Black Friday reprezinta unul dintre putinele momente cand ideea de foarte mic devine atragatoare in ceea ce privestesexul. Mai multe magazine online specializate in jucarii erotice se intrec in preturi reduse la vibratoare, costume sexy si zeci de alte produse destinate adultilor. continuă pe Adevărul

Black Friday 2014 la AVstore reduceri la echipamente audio-video pentru pasionatii de jocuri, muzica si filme

Black Friday vine si la AVstore, cel mai cunoscut magazin specializat de echipamente audio-video. Cumparatorii vor putea achizitiona boxe si casti, dar si televizoare, la preturi speciale. Pasionatii in domeniu vor putea sa isi aleaga produse premium de la branduri celebre, precum Sennheiser, Audio Technica sau Audeze, la preturi foarte bune. AVstore promite reduceri foarte atractive de pana la 60%. La boxe si casti procentul maxim de reduceri va fi de 45%, 30% pentru cele mai cunoscute marci de televizoare, [].

Hai pe www.casualandmore.ro ! Avem preturi speciale de Black Friday!

Daca iti plac promotiile de orice fel si mai ales la genti si accesorii, atunci ar fi momentul sa afli cate ceva despre reducerile de Black Friday la produsele de pe www. casualandmore. ro.

Black Friday 2014 vine cu haine si pantofi reduse chiar si la 90%. Ce magazine s-au inscris in maratonul ofertelor

In ultimii ani, tot mai multe magazine de haine, incaltaminte si accesorii s-au inscris in maratonul ofertelor de Black Friday. Vineri, 21 noiembrie, romanii pot gasi aceste produse la preturi cu pana la 90% mai mici.

Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas. ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!.

Black Friday elefant.ro - Reduceri de pana la 80% in aceasta vineri

De Black Friday, elefant. ro are reduceri intre 40% si 80% la peste 200. 000 de produse, la absolut toate categoriile de pe site, de la genti si parfumuri, la produse de decoratiuni interioare, vestimentatie, produse de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si carti.

Black Friday la U Cluj: Articolele cu insemnele clubului vor avea preturi reduse

Universitatea Cluj devine primul club din Romania care intra in circuitul Black Friday, punand la dispozitia fanilor articole cu insemnele clubului la preturi reduse cu pana la 40%.

Black Friday 2014 la Domo inseamna o saptamana de reduceri

Black Friday 2014ajunge si in magazinele Domoincepand de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazandu-se pe conceptul de o saptamana de zile de vineri. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, Black Friday la Domonu este doar o singura zi de reduceri, ci o intreaga saptamana de zile de Vineri: Vineri, Vambata, Vuminica, Vuni, Varti, Viercuri si Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-si achizitiona produsele dorite la preturi reduse substantial. in plus, pentru a putea face cele mai bune oferte, am [].

Black Friday la ROMBIZ dureaza 6 zile

ROMBIZ se alatura campaniei Black Friday incepand de vineri, 21 noiembrie 2014, ora 08:00, cu reduceri de preturi semnificative la electronice, electrocasnice si produse ITC, atat in mediul online cat si in reteaua de magazine din intreaga tara.

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Preturi de Black Friday la pneuri de iarna

Se apropie Black Friday, o perioada in care toata lumea face reduceri. Insa, exista un magazin online de pneuri online in care preeturile bune se gasesc tot timpul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )