Libnet.ro
UNICEF

18:00

Black Friday la Orange tine pana pe 2 februarie. Reducerile de sarbatori

Playtech Playtech,
Black Friday la Orange tine pana pe 2 februarie. Reducerile de sarbatori

In plina campanie de Black Friday 2014, cei de la Orange anunta deja ofertele pentru sarbatorile de iarna. Black Friday 2014 nici nu a sosit inca, iarOrange deja ofera abonatilor smartphone-uri si tabletepe gratis. Pana pe 2 februarie 2015, clientii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tableta la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achizitiona in continuare terminale la preturi reduse. in plus, la orice astfel []. continuă pe Playtech

Black Friday Orange - reduceri mari si livrari in 48 de ore pentru operator

Black Friday are loc pe 21 noiembrie anul acesta in Romania. Printre companiile participante va fi si Orange, care a asigurat acum conditiile pentru ca utilizatorii sa afle in timp de oferte.

Black Friday - Reduceri de pana la 50% la NISSA

Anul acesta, NISSA, cel mai mare brand romanesc de fashion din Romania, organizeaza campania de Black Friday, incepand din data de 21. 2014 ora 00:00. Black Fridaysurprinde clientii NISSA cu.

Black Friday 2014 la operatori ce pregatesc Telekom, Orange si Vodafone

La Black Friday 2014 nu vor participa numai magazine, ci si operatorii de telefonie mobila. Noi am adunat ce se stie pana acum despre Black Friday la Orange, Telekom si Vodafone. Black Friday a devenit un fenomen global si asta o stim de ceva vreme. in ultima vineri a lunii noiembrie majoritatea magazinelor online cat si cele retail s-au aliat pentru a oferi cele mai bune reduceri la o multime de produse. Desigur, asta se intampla in alte tari, unde exista [].

Black Friday la Likeit Reduceri de pana la 60% si cadouri pentru cumparatori norocosi

Black Friday 2014 se desfasoara si la magazinul online Likeit. ro. Comerciantul roman este cunoscut pentru numeroasele modele de smartphone-uri, tablete, dar si alte electronice si electrocasnice. Reducerile de Black Friday in cazul Likeit tin trei zile. Startul la oferte speciale se da pe 21 noiembrie, iar febra cumparaturilor se incheie pe 24 noiembrie. Media reducerilor este de 40%, insa vor fi si reduceri mai mari, de pana la 60%. Pe Likeit, reducerile de Black Friday sunt impartite pe categorii. Mai [].

Black Friday 2014: Reduceri de pana la 80% la Flanco

Black Friday 2014 incepe peste cateva zile, iarFlanco anuntacel mai mare eveniment cu aceasta ocazie, avand reduceri de pana la 80%. Black Friday 2014 la Flanco va aduce niste reduceri considerabile la o gama foarte mare de produse. La evenimentul respectivvor participa 87 de magazine Flanco din toata tara, iar cu aceasta ocazie, retailer-ul asteapta vanzari cu 50% mai mari decat in anul precedent. Reducerile din magazinele Flanco vor fi de pana la 80% la peste 400 de mii de produse [].

Black Friday evoMAG - Masini Volkswagen si Audi la reduceri in Vinerea Neagra

EvoMAG va scoate la vanzare la editia din acest an a Black Friday autoturisme marca Volkswagen si Audi. Reducerile oferite ajung pana la 25% si sunt valabile in perioada 21 23 noiembrie.

Peste 60% dintre romanii care cumpara vacante reduse de Black Friday le achizitioneaza online

Mai mult de 60% dintre romanii care cumpara vacante profitand de reducerile de Black Friday le achizitioneaza online, iar cele mai solicitate destinatii sunt Litoralul romanesc, Grecia insulara, Grecia continentala, Bulgaria, Spania si Turcia, arata un studiu al agentiei de turism Mareea.

Black Friday Oktal - Reduceri de pana la 60% la diverse produse

Oktal. ro anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

Magic Black Friday cu FashionUp.ro. Pana la -90% reducere la toate produsele

Magazinul online FashionUp. ro se alatura retailerilor online la editia Black Friday care va avea loc pe 21 noiembrie. Clientii vor beneficia de discounturi de pana la 90%, la peste 20 de mii de produse, in perioada 21-30 noiembrie.

Black Friday vine cu reduceri de pana la 70% in Galleria Arad

Galleria Arad pregateste o surpriza de proportii aradenilor. Vineri, de Black Friday, magazinele din Galleria Arad vor organiza Noaptea Alba a Reducerilor, o seara speciala in care cumparatorii vor fi asteptati cu oferte promotionale si reduceri de pana la 70%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )