Libnet.ro
UNICEF

18:00

Black Friday pentru masinile electrice in sistemul car-sharing. Preturile pornesc de la 1 leu

Adevărul Adevărul,
Black Friday pentru masinile electrice in sistemul car-sharing. Preturile pornesc de la 1 leu

Startup-ul care a adus in Romania serviciul de e-car sharing a anuntat miercuri lansarea campaniei de Black Friday, prin care automobilele electrice vor putea fi inchiriate in sistem car-sharing, la preturi promotionale, pornind de la 1 leu. continuă pe Adevărul

PANA IN 2030: Angela Merkel vrea un milion de statii de incarcare pentru masinile electrice

Cancelarul Angela Merkel a declarat ca vrea ca in Germania sa fie create 1 milion de statii de incarcare pentru masinile electrice pana in 2030, inaintea unei intalniri pe care urmeaza sa o aiba luni cu reprezentanti ai puternicei industrii auto.

BLACK FRIDAY 2019. Cand pica Black Friday in 2019 in Romania

Au inceput pregatirile pentru Black Friday. Oficial, la noi, Vinerea Reducerilor va fi pe 15 noiembrie. in realitate, unele magazine au dat deja startul promotiilor. De Black Friday se.

Anuntul pe care il face Politia Romana, inainte de Black Friday. Ce trebuie sa stie neaparat romanii

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori, cu foarte multe capcane, dupa cum transmit analistii in fiecare an, dar si cu un anunt din partea Politiei Romane. Ce trebuie sa stie oamenii? Anuntul pe care il face Politia Romana, inainte de Black Friday Black Friday vine, ca in fiecare an, cu numeroase .

Cum eviti tepele online de Black Friday. Mic ghid pentru recunoasterea site-urilor si ofertelor posibil periculoase

In aceasta luna, cea mai mare parte a comerciantilor online lanseaza campania Black Friday in care, teoretic, ar trebui sa opereze reduceri substantiale ale preturilor. Specialistii in securitate cibernetica ii sfatuiesc pe cei care care vor lua cu asalt internetul pentru a face cumparaturi sa fie atenti la ce site-uri acceseaza si la modul in care isi folosesc instrumentele de plata pentru a nu pica in plasa escrocilor.

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag. ro are oferte excelente in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la masini de spalat Arctic, Beko sau Star-Light.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri. Magazinul online emag. ro are oferte excelente inainte de Black Friday 2019 la combine frigorifice de la diferite branduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )