Libnet.ro
UNICEF

22:00

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine inainte de Black Friday 2019

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri. Magazinul online emag. ro are oferte excelente inainte de Black Friday 2019 la combine frigorifice de la diferite branduri. continuă pe Antena3

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K mai ieftine si cu 44% inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Au mai ramas doar doua saptamani pana la Black Friday 2019 la eMAG, insa magazinul online emag. ro are deja oferte avantajoase la televizoare.

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro are reduceri in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la o multime de electrocasnice, inclusiv la frigidere.

Reduceri de 86% la evoMag. Cand incepe Black Friday

Cele peste 300 de companii care participa in acest an la Black Friday s-au intrecut in oferte, care mai de care mai atragatoare, evoMag anuntand ca este dispus sa acorde reduceri de pana la 86% la peste 70. 000 de produse.

Resigilate eMAG: 6 produse pe care le iei fara batai de cap de Black Friday

De prin octombrie si pana la finalul anului o sa tot auzi de campanii Black Friday. Ba ca-s Pro, ba ca-s cele mai tari, Black Friday peste tot. O sa aiba si eMAG pe 15 noiembrie, dar eu am.

Black Friday 2019 - EvoMAG promite trei runde de reduceri, intre 1 si 17 noiembrie

EvoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din tara, tine anul acesta Black Friday intre 1 si 17 noiembrie si promite reduceri la 70. 000 de produse 6. 000 de repere). Pentru prima oara compania introduce in campaniile de reduceri si trotinetele electrice, fiind vorba de 1. 000 de bucati din 50 de modele.

Ce trebuie sa faci ca sa nu iei teapa de Black Friday

Luna noiembrie este luna in care cea mai mare parte a comerciantilor lanseaza campania Black Friday, in care, teoretic, ar trebui sa opereze reduceri substantiale ale preturilor.

Ce se va vinde mai bine de Black Friday 2019, online: Calitate inainte de pret (studiu)

Magazinele online care vor pune accent pe calitate mai degraba decat pe pretul produselor vor avea vanzari mai bune de Black Friday 2019, releva un studiu publicat, vineri, de o firma de consultanta.

Economisti: Ar putea fi ultimul Black Friday inainte de criza. Ce asteptari au romanii si cum se vor descurca comerciantii cu livrarile

Black Friday 2019 vine intr-un moment in care romanii privesc cu tot mai multa ingrijorare la perspectivele unei noi crize economice. in conditiile in care 2020 va fi un an plin de incertitudini, focusul pe evenimentul de shopping din acest sfarsit de an va fi unul si mai accentuat.

Black Friday depaseste in acest an granita istorica de 300 milioane de euro (analiza)

Comertul romanesc va inregistra, in acest an, cel mai spectaculos Black Friday din istorie, cu peste 10 milioane de produse vandute in numai cateva zile si incasari de circa 300 de milioane de euro la nivelul lunii noiembrie, arata o analiza Frames, realizata pe baza estimarilor din piata. Cea de-a 9 editie a Black Friday a debutat deja la unele magazine, insa punctul culminant va fi pe 15 noiembrie, ziua in care toti marii jucatori din piata, de la ITC la fashion, homedeco, food, beauty, servicii etc. au anuntat campanii speciale in care reducerile de preturi vor merge pana la 80-90%.

ATENTIE, ROMANI: Vine cel mai SPECTACULOS Black Friday din istorie! Nu rata OFERTELE anului

Comertul romanesc va inregistra, in acest an, cel mai spectaculos Black Friday din istorie, cu peste 10 milioane de produse vandute in numai cateva zile si incasari de circa 300 de milioane de euro la nivelul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )