Libnet.ro
UNICEF

22:16

Black Friday la ROMBIZ dureaza 6 zile

Auto Ro Auto Ro,
Black Friday la ROMBIZ dureaza 6 zile

ROMBIZ se alatura campaniei Black Friday incepand de vineri, 21 noiembrie 2014, ora 08:00, cu reduceri de preturi semnificative la electronice, electrocasnice si produse ITC, atat in mediul online cat si in reteaua de magazine din intreaga tara. continuă pe Auto Ro

Black Friday 2014: F64 are reduceri la mii de aparate foto, telefoane si tablete

De Black Friday 2014, F64 are reduceri la aproximativ 25. 000 de produse, 4. 000 dintre acestea fiind telefoane si tablete. Pentru Black Friday 2014, perioada reducerilor la F64 incepe in noaptea de joi spre vineri, 21 noiembrie, si dureaza pana duminica, 23 noiembrie. Black Friday se desfasoara online pe F64. ro, dar si in magazinul fizic din Bucuresti, B-dul Unirii, nr. 45, acesta fiind deschis vineri si sambata in intervalul 08. 00 iar duminica intre orele 09. 00 si 18. De-a lungul [].

Black Friday 2014 Domo magazinul face reduceri in functie de preferintele tale

Black Friday 2014 la Domo se desfasoara incepand din data de 21 noiembrie. Retailerul vine totusi cu o propunere destul de interesanta de Vinerea Neagra. De Black Friday 2014, Domo se alatura celorlalti comercianti, oferind reduceri semnificative la sute de produse electronice si electrocasnice. Totusi, Domo nu a anuntat inca, oficial, oferta de Black Friday 2014, abordand o strategie interesanta. Black Friday 2014 Domo tu ce vrei sa cumperi la reducere? Atat pe site, cat si pe pagina oficiala de [].

Black Friday 2014 la Domo inseamna o saptamana de reduceri

Black Friday 2014ajunge si in magazinele Domoincepand de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazandu-se pe conceptul de o saptamana de zile de vineri. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, Black Friday la Domonu este doar o singura zi de reduceri, ci o intreaga saptamana de zile de Vineri: Vineri, Vambata, Vuminica, Vuni, Varti, Viercuri si Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-si achizitiona produsele dorite la preturi reduse substantial. in plus, pentru a putea face cele mai bune oferte, am [].

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Livrare in 3 zile si pana la 75% reducere la MarketOnline.ro de Black Friday

Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid.

[P] Livrare in 3 zile si pana la 75% reducere la MarketOnline.ro de Black Friday

Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid. Pentru evenimentul anului, Black Friday 2014, echipa magazinului MarketOnline a inceput pregatirile inca din vara: negocieri cu furnizorii privind produsele dar si serviciile de depozitare si logistica, configurarea serverelor, planificarea tuturor activitatilor.

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

eMAG te vrea client de Black Friday. Care sunt atuurile companiei

Black Friday 2014 se desfasoarape 21 noiembrie. eMAG i-a fixat deja data, reducerile sunt pregatite, depozitul e organizat si mai sunt asteptati doar cumparatorii. Cel mai mare retailer online ofera acum cinci motive pentru care ar trebui sa va faceti cumparaturile de acolo. in primul rand, trebuie mentionat caeMAG a lansat, in 2011, conceptul de Black Friday pe piata din Romania si organizeaza evenimentul celor mai mari reduceri din an pe parcursul unei singure zile, adica 21 noiembrie. eMAG, de [].

Flanco se asteapta la vanzari de 110 milioane lei de Black Friday

Ne asteptam ca anul acesta, de Black Friday, sa avem peste 2,5 milioane de vizitatori si vanzari de 110 milioane de lei, totul intr-un interval de 3 zile, atat in magazine cat si pe pagina web franco. ro. E un week-end pe care l-am pregatit timp de sase luni, eforturile si investitiile urmand sa se revada in aceste trei zile, a spus Sirbu.

Flanco estimeaza vanzari de 110 milioane lei de Black Friday si promite reduceri medii de 40%

Flanco Retail estimeaza vanzari de 110 milioane lei in cele trei zile de Black Friday, compania promitand reduceri medii de 35-45% si maxime, de 80%. Flanco are 87 de magazine, iar in editia 2013 a Black Friday a vandut de 72 milioane lei. Compania a avut in 2013 o cifra total de afaceri de 137 milioane euro.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )