Libnet.ro
UNICEF

05:15

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog. continuă pe Adevărul

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Cele mai bune telefoane ale anului 2014

Suntem aproape de finalul anului si e cazul sa vedem cele mai bune telefoane pe care le-au lansat producatorii anul acesta.

Black Friday 2014 la operatori ce pregatesc Telekom, Orange si Vodafone

La Black Friday 2014 nu vor participa numai magazine, ci si operatorii de telefonie mobila. Noi am adunat ce se stie pana acum despre Black Friday la Orange, Telekom si Vodafone. Black Friday a devenit un fenomen global si asta o stim de ceva vreme. in ultima vineri a lunii noiembrie majoritatea magazinelor online cat si cele retail s-au aliat pentru a oferi cele mai bune reduceri la o multime de produse. Desigur, asta se intampla in alte tari, unde exista [].

FOTO Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume, conform TripAdvisor

Mancaruri rafinate si la discretie, bauturi selecte si divertisment de calitate: sunt cateva dintre criteriile dupa care au fost premiate de TripAdvisor cele mai bune hoteluri all inclusive din lume.

Black Friday aduce reduceri mari pentru cei mici: articole pentru copii mai ieftine cu pana la 80%

Incepand de vineri noapte, 21 noiembrie, ofertele de Black Friday vor innebuni si amatorii de reduceri din Romania. Printre magazinele care vor oferi cumparatorilor oferte de nerefuzat, se numara si cele cu produse pentru copii.

Magazinele se intrec in oferte de Black Friday: Electronice, electrocasnice si chiar autoturisme la preturi cu 80% mai mici (VIDEO)

Electronice, electrocasnice si chiar autoturisme la preturi cu 80% mai mici. De Black Friday, magazinele ofera reduceri de nerefuzat. in goana dupa clienti, retail-erii propun in fiecare an produse noi. Astfel,.

Black Friday Orange - reduceri mari si livrari in 48 de ore pentru operator

Black Friday are loc pe 21 noiembrie anul acesta in Romania. Printre companiile participante va fi si Orange, care a asigurat acum conditiile pentru ca utilizatorii sa afle in timp de oferte.

Reduceri de 70% la bijuterii, de Black Friday

La editia din acest an de Black Friday sunt promotii bune si la bijuterii, unele reduceri ajungand pana la 70%.

Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas. ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!.

Flanco estimeaza vanzari de 110 milioane lei de Black Friday si promite reduceri medii de 40%

Flanco Retail estimeaza vanzari de 110 milioane lei in cele trei zile de Black Friday, compania promitand reduceri medii de 35-45% si maxime, de 80%. Flanco are 87 de magazine, iar in editia 2013 a Black Friday a vandut de 72 milioane lei. Compania a avut in 2013 o cifra total de afaceri de 137 milioane euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )