Libnet.ro
UNICEF

23:30

Black Friday rupe tot anul acesta: de ce se asteapta specialistii la noi recorduri

Playtech Playtech,
Black Friday rupe tot anul acesta: de ce se asteapta specialistii la noi recorduri

Black Friday e organizat intr-un an atipic, marcat de pandemia de coronavirus. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu poate bate recorduri anterioare. Multi specialisti se asteapta la cresteri. continuă pe Playtech

Black Friday 2020, altfel in pandemie? Ce aduce nou evenimentul de anul acesta

2020 e un atipic si toate evenimentele programate in aceasta perioada trebuie sa se adapteze. E si cazul Black Friday, eveniment imprumutat de Romania de cativa ani si care a reusit sa.

Black Friday la eMag. Cand va fi si ce reduceri incredibile vor fi

Ziua marilor reduceri se apropie. eMag se pregateste de Black Friday, cea mai aglomerata zi din an pentru magazinul online. Afla si tu cand va fi si ce reduceri vor fi! eMag se pregateste de Black Friday Cei de la eMag sunt gata pentru a zecea editie de Black Friday. Preturile mici si reducerile semnificative .

Black Friday Notino in 2020: Afla cat dureaza si care sunt promotiile!

Te-ai hotarat ce vrei sa cumperi in acest an de Black Friday? Grabeste-te, pentru ca Notino da startul reducerilor incepand de luni, 9 noiembrie. Si pentru ca nimeni sa nu piarda promotiile din acest an, campania de Black Friday Notino in 2020 se va intinde pe 3 saptamani!.

Ce nu stiai despre Black Friday. Maratonul cumparaturilor are un trecut violent si a facut victime

Preluata din Statele Unite ale Americii, traditia de a face cumparaturi la reducere in asa-numita Vinere Neagra sau Black Friday i-a cucerit si pe romani. in tara de origine, are loc in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, imdiat dupa Ziua Recunostintei. Chiar daca pentru americani Black Friday a devenit parte integranta a sarbatorii de Ziua Recunostintei, are un trecut violent si a facut victime.

Black Friday 2020 - PayU estimeaza o crestere de peste 150% a tranzactiilor cu cardul

Procesatorul de plati PayU Romania estimeaza ca in editia de Black Friday a acestui an vom asista la o crestere spectaculoasa a platii online la nivelul pietei de e-commerce, atat in ceea ce priveste volumele tranzactionate cat si numarul de tranzactii. Astfel, PayU Romania estimeaza ca la nivelul pietei se vor tranzactiona plati online in valoare de 764 milioane de lei si aproximativ 1,4 milioane de tranzactii, mai mult decat dublu fata de editia anului precedent. Black Friday se va tine pe 13 noiembrie la eMAG.

Reduceri Black Friday IKEA. Produsele care pot fi cumparate aproape gratis

Ziua preferata a tuturor revine in atentia celor care au economisit pana acum pentru a-si achizitiona cat mai multe produse in aceasta perioada. Reducerile sunt surprinzatoare, iar catalogul IKEA arata ca unele din lucrurile tale preferate pot fi cumparate aproape gratis. Reduceri Black Friday IKEA: Catalogul cu produse Retailer-ul suedez de mobila aduce clientilor sai .

Analiza: Pandemia schimba radical obiceiurile de consum de Black Friday

Dupa recordul de vanzari din 2019, Black Friday 2020 se anunta a fi o sarbatoare a shopping-ului sub semnul austeritatii. Pandemia de COVID 19 a influentat in mod semnificativ obiceiurile de consum. in 2020, romanii nu mai cumpara atat de multe haine, produse cosmetice si accesorii - vedetele precedentelor editii Black Friday, si se vor concentra pe bunurile de stricta necesitate, care au legatura cu munca si traiul de acasa, arata analiza unei companii de consultanta.

VIDEO Black Friday 2020: Cum pot comerciantii sa-si sporeasca vanzarile pe ultima suta de metri

In Romania, Black Friday va fi in acest an pe 13 noiembrie. Nu este o data pe care trebuie s-o respecte toti comerciantii, dovada ca sunt campanii dedicate Black Friday deja in derulare, dar cele mai multe magazine online vor miza pe mijlocul lunii noiembrie. Am stat de vorba cu o specialista in marketing digital pentru a vedea ce pot face magazinele ca sa-si maximizeze performanta in vanzari pe ultima suta de metri a pregatirilor.

BLACK FRIDAY IN PANDEMIE: Se estimeaza consumatori noi in online, categorii noi de produse si cresteri semnificative

Compania de tehnologie 2Performan preconizeaza ca Black Friday 2020 va insemna in primul rand un numar semnificativ mai mare de cumparatori online, pe fondul scaderii vizitelor in magazinele offline, dar si categorii noi de produse care vor inregistra vanzari in crestere, ca urmare a schimbarilor din stilul de viata impus de era covid, conform unui comunicat trimis redactiei.

Preturi de cruce rosie la eMAG: reduceri masive ca sa uiti ca e Black Friday la Flanco, Altex si altii

In timp ce alte magazine au campanii de Black Friday, eMAG a anuntat November Sales. Multe dintre preturi sunt la fel de mici ca la cei care au Black Friday. Am facut o lista aici. Prin November.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )