Libnet.ro
UNICEF

11:30

De Black Friday s-au efectuat tranzactii online in crestere cu 67%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De Black Friday s-au efectuat tranzactii online in crestere cu 67%

Editia Black Friday de anul acesta a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 milioane lei, cu 67% mai mult decat editia de anul trecut, potrivit unui comunicat de presa al PayU Romania, trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2016: PayU a inregistrat tranzactii in crestere cu 9%, fata de 2015, de Black Friday

Valoarea totala a platilor online inregistrate vineri in sistemul PayU, in intervalul orar 00. 00, cu ocazia Black Friday, a fost de 61,2 milioane lei, crestere de 22% fata de anul trecut, iar 34% din tranzactiile online au fost facute cu cardul, potrivit datelor remise Agerpres de procesatorul PayU.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Romanii au cumparat multe smartphone-uri. Pana la aceasta ora, romanii au cheltuit 12 milioane de euro doar prin tranzactii online

Potrivit sondajelor, barbatii din Romania sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume de bani mari cu prilejul Black Friday.

Tranzactiile online au crescut cu 67% de Black Friday, comparativ cu editia 2015, arata datele PayU

Editia Black Friday de anul acesta, desfasurata in zilele 18-20 noiembrie, a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 mil lei, cu 67% mai mult decat editia de anul trecut, arata datele procesatorului de plati PayU Romania,.

PayU: Tranzactiile de Black Friday 2016 au ajuns la 113,3 milioane lei

Editia de Black Friday din acest an, desfasurata in zilele 18-20 noiembrie, a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 mil lei, cu 67% mai mult decat editia din 2015. Din totalul platilor online efectuate in sistemul PayU.

Black Friday 2016. Ce recomandari ofera specialistii pentru a evita fraudele in comertul online

Evenimentele din seria Black Friday sunt din ce in ce mai populare dar prilejuiesc si o serie de incidente. inclusiv in ceea ce priveste fraudele in momentul achizitiilor.

Cumpara tot ce ti-ai dorit un an intreg de Black Friday 2016 la Rombiz

Black Friday 2016 este mai aproape decat crezi. Din 18 noiembrie 2016 si pana in 27 noiembrie 2016 Rombiz iti pregateste cele mai atractive oferte de sarbatoare, reduceri la o gama larga de produse din toate categoriile de pe site si avantaje diverse pentru toti clientii magazinului online.

Fashion Days Black Friday 2016: 56% din vanzari, de pe aplicatii mobile

Fashion Days , magazin online de fashion, a inregistrat de Black Friday comenzi in valoare de 17 milioane de lei, dublu fata de editia din 2015. Editia de anul acesta, desfasurata sub umbrela campaniei Rasfata-te de Black Friday, a avut.

BLACK FRIDAY: VEZI ce poti CUMPARA si unde sunt cele mai mari REDUCERI

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania, iar interesul romanilor este imens. Multe magazine si-au lansat ofertele online la miezul noptii, dar mai multe site-uri s-au blocat deja de mai mu.

eMAG Black Friday: reduceri la televizoare

EMAG Black Friday este visul tuturor vanatorilor de oferte. Cel mai mare magazin online din Romania nu ne dezamageste nici anul acesta cand vine vorba de discounturi semnificative la produse de calitate. Daca ati amanat pe perioada intregului an achizitia unui televizor, ati luat o decizie foarte inspirata. Emag, de Black Friday 2016, are cateva [].

eMAG Black Friday: cele mai ieftine produse disponibile la oferta

EMAG Black Friday vine cu multe reduceri important in acest an, insamai jos am mentionat doar cateva dintre cele mai impresionante. eMAG Black Friday a debutat in mod oficial. Magazinul online va da ocazia sa achizitionati mii de produse la oferta astazi, insa unele dintre acestea au preturi remarcabile. Mai jos, puteti vedea unele dintre [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )