Libnet.ro
UNICEF

01:05

BLACK FRIDAY: VEZI ce poti CUMPARA si unde sunt cele mai mari REDUCERI

B1 B1,
BLACK FRIDAY: VEZI ce poti CUMPARA si unde sunt cele mai mari REDUCERI

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania, iar interesul romanilor este imens. Multe magazine si-au lansat ofertele online la miezul noptii, dar mai multe site-uri s-au blocat deja de mai mu. continuă pe B1

Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Black Friday a ajuns in Romania in 2011 si a evoluat constant, eMAG Black Friday a fost primul eveniment de acest gen de la noi, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Aceste schimbari se vad si la nivelul tranzactiilor online procesate de catre PayU, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in ultimii trei ani, [].

Black Friday 2016. Lista site-urilor cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult

Black Friday 2016 va avea loc, in Romania, in ziua de 18 Noiembrie, cat si in weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege sa ofere reduceri fie in intervalul 18 - 27 noiembrie, fie in weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomania. net.

Funkyfain intra in hora Black Friday: Vanzarile le vor echivala pe cele dintr-o luna intreaga

Lansat anul trecut de antreprenorii Ioana Raducu si Bogdan Ionescu, brandul Funkyfain, sub care erau comercializate la inceput sandale realizate intr-o insula din Grecia, si-a diversificat oferta si ia pentru prima oara pulsul Black Friday.

Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la Fashion Days, FashionUP, Lensa, sau Libris. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday, pe langa ofertele la dispozitive precum telefoane, tablete, [].

Afla cele mai bune oferte de Black Friday!

Esti curios sa stii care sunt magazinele online cu reduceri de Black Friday in Romania? Noi iti oferim lista cu oferte si promotii! Fie ca vrei sa-ti cumperi haine, incaltaminte,.

Altex Black Friday: catalogul cu cele mai mari reduceri

Altex Black Friday s-a desfasurat pe parcursul unei luni intregi, insa catalogul Altex de Black Friday 2016 pentru ultimele zile contine cele mai mari reduceri. intre 17 si 23 noiembrie, Black Friday la Altex inseamna cel mai mareval de reduceri la cele mai asteptate produse din toate categoriile. Aici puteti gasi catalogul Flanco de Black [].

Tot ce trebuie sa stii pentru Black Friday in Romania - informatii in format livetext

Black Friday in Romania incepe, pentru cele mai multe magazine, in seara aceasta. Unele au doar o zi, multe au tot weekendul. Iata ce ar trebui sa urmaresti.

Ce vor cumpara romanii de Black Friday si de la ce magazine - studiu KantarMillward Brown

Aproape 60% dintre romani spun ca vor sa cumpere ceva de Black Friday, electrocasnicele si electronicele fiind cele mai cautate produse, arata un studiu KantarMillward Brown alcatuit din raspunsurile a 2. 000 de persoane. eMAG, Altex, Carefour si Media Galaxy sunt magazinele cel mai adesea luate in calcul.

Cumpara tot ce ti-ai dorit un an intreg de Black Friday 2016 la Rombiz

Black Friday 2016 este mai aproape decat crezi. Din 18 noiembrie 2016 si pana in 27 noiembrie 2016 Rombiz iti pregateste cele mai atractive oferte de sarbatoare, reduceri la o gama larga de produse din toate categoriile de pe site si avantaje diverse pentru toti clientii magazinului online.

eMAG Black Friday: Multe produse bune sunt inca in stoc [LIVE TEXT]

EMAGBlack Friday a inceput si, aparent, s-a si sfarsit. eMAG Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la preturi reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum despre eMAG Black Friday [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )