Libnet.ro
UNICEF

11:00

Black Friday in stil romanesc - Ce s-a intamplat in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Hotnews Hotnews,
 Black Friday in stil romanesc - Ce s-a intamplat in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata extrem de bine, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. Vanzarile au crescut puternic, iar in unele magazine a fost imbulzeala, semn ca romanii sunt innebuniti dupa reduceri, oricat de mari sau mici ar fi acestea. HotNews a transmis LIVE TEXT evenimentele Black Friday-ului romanesc. continuă pe Hotnews

UPDATE: Black Friday in stil romanesc - Ce s-a intamplat in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata extrem de bine, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. Vanzarile au crescut puternic, iar in unele magazine a fost imbulzeala, semn ca romanii sunt innebuniti dupa reduceri, oricat de mari sau mici ar fi acestea. HotNews a transmis LIVE TEXT evenimentele Black Friday-ului romanesc.

LIVE TEXT Black Friday in stil romanesc - Afla tot ce se intampla in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata bine pana la ora 8. 00, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. HotNews relateaza LIVE TEXT Black Friday-ul timpuriu pe parcursul acestei zile. Intra in articol pentru a afla ce site-uri merg si care au picat si citeste despre ispravile de vanzari cu care se lauda comerciantii. Ai cumparat ceva de Black Friday 2013, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

Black Friday 2013: Nu cumpara orice produs doar pentru ca e la reducere. Exemplul zilei: Xperia Z in oferta Flanco

Ziua cea mare a consumismului a venit. De la ora 00. 00 incepe Black Friday, dar nu toate ofertele care apar sunt bune. Spre exemplu, una pe care Flanco a dezvaluit-o azi.

Black Friday 2013: Flanco: inghesuiala la tablete si televizoare.

Retailerul Flanco a vandut, in primele patru ore de la deschiderea reducerilor de Black Friday, 3. 600 de tablete si 1. 700 de masini de spalat, conform unui comunicat de presa. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri. eMag a vandut patru masini in trei minute Flanco a vandut, de asemenea, 1. 500 de notebook-uri si 3. 500 de televizoare, dintre care 57% au fost Smart. In ceea ce priveste camerele foto vandute, 33% au fost DSLR. Citeste si: Black Friday.

Black Friday 2013: 4,2 milioane de romani cumpara produse la reduceri.

4,2 milioane de romani si-au exprimat intentia de a cumpara produse de Black Friday, arata un studiu al companiei Daedalus Millward Brown, realizat pentru eMag. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri In 2013, 7,4 milioane de romani sunt la curent cu desfasurarea evenimentului de shopping Black Friday, fata de 4,1 milioane de romani, cati stiau despre acest eveniment in 2012. In topul produselor pe care romanii vor sa le cumpere de Black Friday 2013 sunt .

Black Friday Oktal.ro: 2.000 de clienti si vanzari de 700.000 de euro. Care mai sunt produsele active pe site

Black Friday 2013 /Magazinul online Oktal. ro, care a lansat ofertele de Black Friday inca de la ora 00:00, a anuntat vanzari de peste 700. 000 de euro doar prin comenzile inregistrate pana la ora 10:00 pe www. oktal. ro. Conform oficialilor Oktal. ro, 2000 de persoane au comandat in primele 10 ore de la lansarea promotiilor de Black Friday.

Black Friday evoMAG: televizoare cu reduceri mari si componente avantajoase. Google Nexus 4 - 1.400 de lei

Black Friday 2013 a venit la evoMAG cu reduceri la toate categoriile de produse. Tabletele au oferte interesante, telefoanele sunt si ele, dar aruncati un ochi si pe produsele de ingrijire personala sau din categoria mama si copilul.

Black Friday PC Garage - lista completa de reduceri: Samsung Galaxy S3 si un DSLR Canon EOS 1100D, la preturi avantajoase

De Black Friday, cei de PC Garage au avut la oferta componente pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca PC-urile, dar si aparate foto, tablete, dar si smartphone-uri.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

UPDATE Oferte de Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul noptii. Lista completa - atentie la reducerile false

Black Friday 2013 incepe in aceasta seara, de la ora 00. 00 la mai multe magazine online, printre care eMAG, evoMAG, PCGarage, QuickMobile sau Oktal. Cumparatorii trebuie sa fie atenti si sa compare ofertele, multe dintre ele fiind inselatoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )