Libnet.ro
UNICEF

08:15

Black Friday evoMAG: televizoare cu reduceri mari si componente avantajoase. Google Nexus 4 - 1.400 de lei

Adevărul Adevărul,
Black Friday evoMAG: televizoare cu reduceri mari si componente avantajoase. Google Nexus 4 - 1.400 de lei

Black Friday 2013 a venit la evoMAG cu reduceri la toate categoriile de produse. Tabletele au oferte interesante, telefoanele sunt si ele, dar aruncati un ochi si pe produsele de ingrijire personala sau din categoria mama si copilul. continuă pe Adevărul

Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vandute pana la ora 9 dimineata

Black Friday / evoMAG a epuizat 65% din stocurile de produse de anul acesta. Stocul a fost suplimentat ieri cu 13. 000 de produse si pana la ora 9 au fost comandate deja 9. 000 de produse.

Black Friday 2013: Ce oferte au pregatit Flanco si Altex, de la aparate foto la telefoane si televizoare cu reduceri mari

Black Friday 2013 nu este doar pentru magazinele online, desi sunt cele care profita cel mai mult, ci oferte se regasesc si la retaileri traditionali. Iata ce oferte au pregatit Altex si Flanco pentru eveniment.

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

Dupa cum bine stim Black Friday marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun. Pentru al doilea an consecutiv LaRedoute. ro se pregateste de ziua reducerilor masive. Site-ul online de haine organizeaza Black Friday in.

Black Friday 2013. FAN Courier a investit 3 milioane de euro in dotarea parcului auto.

FAN Courier, liderul de piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania, este pregatit sa preia si sa distribuie volumul de marfa generat de Black Friday, ziua celor mai mari si mai multe reduceri din an, organizata anul acesta in data de 22 noiembrie. Pentru Black Friday 2013, FAN Courier a investit 3. 000 de euro in dotarea parcului auto cu peste 90 de autovehicule noi pentru livrari curierat local si transport national camionete, camioane, remorci, cap tractor TIR) si .

Black Friday IT Galaxy: Samsung Galaxy Note 3 la doar 2.400 de lei

Black Friday 2013 / IT Galaxy este unul dintre site-urile care participa anul acesta la Black Friday pe 22 noiembrie. Cele mai avantajoase oferte cuprind chiar un Samsung Galaxy Note 3.

Black Friday: Goana dupa chilipiruri. Ce trebuie sa stii, daca vrei sa ai succes in noaptea alba a consumismului

De peste 50 de ani, Black Friday, ziua marilor reduceri de preturi, deschide sezonul cumparaturilor de iarna in SUA. Acum doi ani, a ajuns si in Romania, unde se bucura de un succes din ce in ce mai mare.

Black Friday: Goana dupa chilipiruri. Ce trebuie sa stii, daca vrei sa ai succes in noaptea consumismului

De peste 50 de ani, Black Friday, ziua marilor reduceri de preturi, deschide sezonul cumparaturilor de iarna in SUA. Acum doi ani, a ajuns si in Romania, unde se bucura de un succes din ce in ce mai mare.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: 14 lucruri nestiute despre Black Friday in Romania

Mega-reduceri la camatari: Te imprumuti de Black Friday si platesti inapoi doar de 6 ori mai mult14 lucruri nestiute despre Black Friday in RomaniaTargul Gaudeamus, un real succes! Cozi interminabile la standurile de mici si bere din curtea RomexpoVideo exclusiv! Unul din TIR-urile pe care a facut spagatul Van Damme era condus de un romanBlack Friday pentru locatarii unui bloc din Militari! Administratorul a afisat intretinerea.

Black Friday PC Garage - lista completa de reduceri: Samsung Galaxy S3 si un DSLR Canon EOS 1100D, la preturi avantajoase

De Black Friday, cei de PC Garage au avut la oferta componente pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca PC-urile, dar si aparate foto, tablete, dar si smartphone-uri.

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )