Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday la Vodafone vine cu telefoane mai ieftine

Playtech Playtech,
Black Friday la Vodafone vine cu telefoane mai ieftine

Black Friday 2017 va fi si la Vodafone. Operatorul a anuntat ca pregateste reduceri la toate telefoanele din portofoliu si la abonamente, asa ca uite ce poti lua la pret mai mic. Cea mai importanta zi pentru Black Friday va fi pe 17 noiembrie, cand eMAG a anuntat ca va avea campania sa dedicata. Pana []. continuă pe Playtech

Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Black Friday e cel mai important eveniment de comert online si offline. Pana sa vedem cifrele pentru 2017, iata cateva estimari pentru e-commerce. Black Friday genereaza cele mai mari vanzari din an, motiv pentru care magazinele online investesc mult in infrastructura. Aceeasi infrastructura, dar si renumele pe care si-l fac de Black Friday, le ajuta [].

Cum activezi notificarile pe Android ca sa profiti de Black Friday

Black Friday incepe, mai nou, in aplicatie, asa ca e timpul sa stii cum faci asta ca sa nu ratezi nimic. Black Friday a impins putin mai in fata tehnologia, dovada ca acum oamenii platesc mai des cu cardul si folosesc mai des aplicatii. eMAG va anunta inceputul Black Friday 2017 pe aplicatie, prima data, [].

Black Friday 2017 la elefant.ro. Carti, masini si jucarii la reducere

Elefant. ro va da startul cumparaturilor de Black Friday in ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 90%.

Elefant.ro, masini si reduceri de pana la 90% de Black Friday 2017

Elefant. ro va da startul cumparaturilor de Black Friday in ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 90%.

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

Black Friday 2017 la Vodafone. Telefoane, accesorii si abonamente la preturi speciale

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente.

eMAG: Telefoane mid-range cu preturi bune

Daca vrei sa-ti iei un telefon nou, chiar si inainte de Black Friday, eMAG vine cu cateva solutii de smartphone-uri la preturi accesibile. eMAG: TelefonHuawei P10 Lite Huawei P10 Lite este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificatii destul de bune, astfel ca la interior vei gasi un procesor octa-core, de 2,1 [].

BLACK FRIDAY 2017. Cadouri ieftine de Black Friday

Device-urile sunt numai bune de cadouri mai ales ca se apropie Black Friday. De multe ori nu putem lasa munca la birou. Asa ca daca nu putem scapa de ea, macar sa o facem cat mai usoara. Ce.

Black Friday 2017: cele mai populare telefoane la reducere

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, se apropie cu pasi repezi si reduceri semnificative la multe produse. Cei mai multi retaileri si-au anuntat deja oferta, iar noi am facut o selectie a celor mai populare telefoane pe care.

Black Friday 2017. Cum te feresti de tepe de Vinerea Neagra

Magazinele online din Romania vor da drumul celor mai mari reduceri din an si promit gadgeturi mai ieftine si cu 90% fata de pretul normal. Importata din Statele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )