Libnet.ro
UNICEF

14:15

Blaga, despre Ramona Manescu: Are destule calitati, dar niciuna care s-o recomande pentru Ministerul Transporturilor

B1 B1,
Blaga, despre Ramona Manescu: Are destule calitati, dar niciuna care s-o recomande pentru Ministerul Transporturilor

Liderul democrat liberal, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre propunerea PNL pentru portofoliul de la Transporturi, spunand ca Ramona Manescu are destule calitati, fara ca una dintre acestea sa o recomande. continuă pe B1

Ramona Manescu are destule calitati, dar niciuna care s-o recomande pentru Transporturi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astazi, ca Ramona Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor, el apreciind totodata ca PNL, aflat in deruta, este condus de Ponta.

Vasile Blaga: Ramona Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande ca ministru al Transporturilor

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National, ca Ramona Manescu - propunerea liberalilor acceptata de premier pentru Ministerul Transporturilor - are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru acest portofoliu, transmite Agerpres.

Blaga: Manescu are destule calitati,dar niciuna care s-o recomande pentru Transporturi

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat astazi ca propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, Ramona Manescu, are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru postul de ministru. Blaga a subliniat ca liberalii sunt un partid in deruta, condus de Ponta.

Ramona Manescu are sanse sa fie pe lista de la Transporturi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el raspunzand:.

Surse PNL: Vor fi doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru, iar a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL s-au reunit duminica, la ora 11. 00, in cadrul.

PNL ar avea doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are avea doua propuneri pentru functie de ministru al Transporturilor, prima varianta ramanand deputatul Nini Sapunaru si a doua varianta ar fi europarlamentarul Ramona Manescu, informeaza Antena 3, citand surse.

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

SURSE: PNL are doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru si a doua varianta este europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL se intalnesc in cadrul Biroului Politc.

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din .

Propunerea pentru portofoliul Transporturilor, Ramona Manescu, remarcata prin tinute si genti scumpe pe platforma PNL-ului

Competenta profesionala este pentru functii tehnice. in acest fel o scuza Crin Antonescu pe Ramona Manescu. Adevarul e ca aceasta nu are niciun fel de experienta - acolo unde ar trebui rezolvata problema CFR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )