Libnet.ro
UNICEF

09:15

Blaga: Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Hotnews Hotnews,
 Blaga: Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gandul Live, ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL, anuntul urmand sa fie facut luni intr-o conferinta de presa si a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: Forta Civica va fuziona prin absortie cu PDL. Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL. Seful PDl a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al.

Vasile Blaga a anuntat ca, in urma fuziunii prin absortie a Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL

Mihai RazvanUngureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL dupa ce Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu democrat-liberalii, a anuntat, miercuri, presedintele acestora, Vasile Blaga. Am.

Vasile Blaga a anuntat ca, in urma fuziunii prin absorbtie a Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL

Mihai RazvanUngureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL dupa ce Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu democrat-liberalii, a anuntat, miercuri, presedintele acestora, Vasile Blaga. Am.

MRU, prim-vicepresedinte al PDL, dupa fuziunea prin absorbtia Fortei Civice

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gandul Live, ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL, anuntul urmand sa fie facut luni intr-o conferinta de presa si a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL.

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. MRU va primi un post de prim-vicepresedinte

Partidul Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu PDL, decizia urmand sa fie validata astazi de conducerea democrat-liberala. Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, va ocupa functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timp ce alti cinci oameni din echipa sa vor primi posturi de vicepresedinti.

Ce a negociat MRU din fuziunea Forta Civica - PDL

Mihai Razvan Ungureanu ar putea sa primeasca o functie de prim-vicepresedinte al PDL, in urma fuziunii prin absorbtie a Partidului Democrat-Liberal cu Forta Civica, formatiunea condusa de fostul premier, informeaza postul B1 TV.

Adevarul Live, ora 11.00: Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, explica sansele dreptei de a se uni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

Mihai-Razvan Ungureanu: Ioana Petrescu trebuie sa demisioneze

Stimata doamna Ioana Petrescu, nu am nicio asteptare de la domnul Victor Ponta. A demonstrat in nenumarate randuri ca nu pricepe ce se petrece in Guvernul pe care il conduce, cum nu intelege nici ce i se intampla. Din acest motiv, va adresez o rugaminte directa, din tot sufletul, asa cum ati spus si dumneavoastra in sustinerea scaderii CAS-ului: dati-ne bunul simt inapoi, scrie Mihai-Razvan Ungureanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )