Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blestemul campioanelor mondiale: cele mai mari surprize din istoria turneului final

Adevărul Adevărul,
Blestemul campioanelor mondiale: cele mai mari surprize din istoria turneului final

Germania nu e prima detinatoare a trofeului Jules Rimet care dezamageste la urmatorul turneu. De fapt, in ultimii 20 de ani au patit-o si Franta, Italia si Spania. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari tragedii din Romania: a omorat 41 de oameni jucand tintar! Ceausescu l-a condamnat la moarte apoi, peste o luna, i-a comutat pedeapsa la 25 de ani

Dupa amiaza aceea de 31 mai 1966 parea calma. Sa fi fost cam 16. 00 cand Alexandru Cainaru, revizor de ace in statia CFR Mogosoaia, primeste ordin de garare a unui automotor ce intra pe o linie moarta.

Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Fostul director al Salinei Targu Ocna, Daniel Goaga, a fost condamnat de Tribunalul Bacau la trei ani si opt luni inchisoare, in regim de detentie, pentru luare de mita. Motivarea instantei din Bacau scoate la iveala modul in care fostul director al salinei s-a pricopsit cu o vila, fara a plati manopera constructiei.

INS: Managerii din Romania se asteapta la o crestere a preturilor. Unde vor fi cele mai mari scumpiri

Directorii firmelor din Romania se asteapta la un avans al activitatii, dar si al preturilor, in comertul cu amanuntul, pana in luna august, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

VIDEO Cele mai simpatice momente din istoria robotului Asimo care va fi pensionat de Honda

Honda nu va mai investi in dezvoltarea Asimo, unul dintre cei mai simpatici roboti umanoizi, care in ultimii 13 ani a facut mii de prezentari si a devenit tot mai sofisticat. Asimo a avut multe momente simpatice: a dansat, a batut penalty-uri, a invatat sa duca cu grija tavi, dar a si cazut pe scari. in articol puteti vedea si ce a facut cand a vizitat Romania, in 2010.

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

Donald Tusk ii avertizeaza pe liderii UE sa fie pregatiti pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza lui Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a avertizat miercuri pe liderii UE sa se pregateasca pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, remarcand ca dezacordurile care marcheaza relatia transatlantica depasesc cu mult razboiul comercial.

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va.

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )