Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Adevărul Adevărul,
Cum a reusit directorul uneia dintre cele mai mari saline din Romania sa-si contruiasca o vila, fara a plati vreun leu

Fostul director al Salinei Targu Ocna, Daniel Goaga, a fost condamnat de Tribunalul Bacau la trei ani si opt luni inchisoare, in regim de detentie, pentru luare de mita. Motivarea instantei din Bacau scoate la iveala modul in care fostul director al salinei s-a pricopsit cu o vila, fara a plati manopera constructiei. continuă pe Adevărul

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan! Indiciu: Este una dintre cele mai mari vedete din showbiz ul romanesc!

Se vehiculeaza ca intre Ionela Prodan si Ion Dolanescu a existat o relatie amoroasa consumata in secret. insa, artista nu se putea abtine sa nu-si dea arama pe fata si sa se mandreasca cu cine are.

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Reporter: Anul trecut, industria autohtona a tutunului s-a aliniat reglementarilor europene in domeniu. Care sunt efectele implementarii noii legislatii asupra sectorului si bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de catre tara noastra? BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului in care imprevizibilitatea legislativa poate afecta o afacere legitima.

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Dan Puric, despre unul dintre cele mai importante roluri: Acolo a fost un transfer de putere

Dan Puric a vorbit la emisiunea De-a Viata Ascunselea despre Mihai Eminescu si despre momentul in care a interpretat rolul marelui poet. Mihai Eminescu este unicat. El intra in suita marilor.

Interviu de angajare la Apple: Cele mai grele intrebari la care raspund candidatii

Apple este una dintre cele mai prestigioase companii din lume, asa ca nu este de mirare ca interviurile de angajare sunt destul de dificile.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Legendele locale si misterele din jurul lor au crescut faima unora dintre cele mai frumoase lacuri din Romania. Printre ele se numara Lacul Bucura din Retezat, Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana.

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )