Libnet.ro
UNICEF

20:45

Blocaj major in sistemul informatic din sanatate

România Liberă România Liberă,
Blocaj major in sistemul informatic din sanatate

O noua defectiune in sistemul informatic de acordare a serviciilor medicale blocheaza activitatea medicilor din Romania, care au constatat de marti dimineata ca nu pot valida cardurile de sanatate ale pacientilor. Mesajul afisat este reintroduceti cardul, iar sistemul electronic nu permite nici semnarea retetetelor, nici validarea consultatiilor. continuă pe România Liberă

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil din aceasta dimineata de la ora 8:30 din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pe site-ul sau.

CNAS: Sistemul cardului de sanatate este functional

Sistemul informatic al cardului de sanatate este functional incepand cu ora 13,30 in parametrii proiectati, au precizat reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) intr-o informare publicata pe site-ul institutiei.

Dosarul fraudelor de la CNAS: STS si SRI au asigurat comunicatiile speciale si securitatea cibernetica pentru Sistemul Informatic Unic Integrat

Serviciile secrete din Romania au fost prinse din nou pe picior gresit. Si chiar intr-un sistem pe care il controlau. Este vorba despre fraudele de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate,.

Azi are loc simularea alegerilor locale din iunie. Sistemul informatic pus la punct este necesar pentru evitarea votului multiplu

Azi are loc, la nivel national, incepand de la ora 9. 00, prima simulare a sistemului informatic pentru alegerilor locale, pentru evitarea votului multiplu, anunta Mediafax.

Laura Codruta Kovesi, declaratii bomba despre scandalul din sanatate. Sunt implicate si companii straine

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca in coruptia din sistemul de sanatate sunt implicate si firme si companii din strainatate, subliniind necesitatea unei abordari.

in coruptia din sanatate sunt implicate si companii straine ''

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, astazi, ca in coruptia din sistemul de sanatate sunt implicate si firme si companii din strainatate, subliniind necesitatea unei abordari strategice in domeniu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )