Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bloomberg: Apple lucreaza la doua noi iPhone-uri cu ecrane mari 150; unul de 4,7 inch si cel de-al doilea, de 5,5 inch

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bloomberg: Apple lucreaza la doua noi iPhone-uri cu ecrane mari 150; unul de 4,7 inch si cel de-al doilea, de 5,5 inch

Apple, unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive mobile de pe piata, lucreaza deja la proiectarea viitoarei generatii de smartphone-uri, care vor cuprinde de aceasta data doua terminale mobile cu ecrane mai mari, de 4,7 inch, respectiv. continuă pe Wall-Street Ro

Noua generatie de iPhone-uri: ce telefoane pregateste Apple pentru 2014

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei, scrie Mediafax .

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei. Doua modele.

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate

Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat o sursa apropiata situatiei, potrivit Bloomberg.

Thermaltake lanseaza doua noi carcase, Urban T21 si Urban T31

Ultimele doua modele de carcase lansate de Thermaltake, Urban T21 si Urban T31, sunt atat simple cat si eficiente si elegante. Prima, Thermaltake Urban T21 este construita din otel bine finisat atat pe interor cat si pe exterior. Panoul frontal ascunde 3 locasuri pentru dispozitive de 5. 25 inci si trei locasuri pentru cele de 3. 5 inci. Tot in fata avem si un locas pentru un SSD standard sau un cititor de carduri de 2. 5 inci. Ventilatia frontala este asigurata de [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )