Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bloomberg: efectul infrangerii lui Ponta in alegeri-noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bloomberg: efectul infrangerii lui Ponta in alegeri-noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei

Pierderea alegerilor prezidentiale de catre premierul Victor Ponta, care a fost invins in turul doi de Klaus Iohannis, ar putea duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei, relateaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Bloomberg, efectul infrangerii lui Ponta in alegeri: noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei

Pierderea alegerilor prezidentiale de catre premierul Victor Ponta, care a fost invins in turul doi de Klaus Iohannis, ar putea duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei, relateaza Bloomberg.

Bloomberg: Infrangerea lui Victor Ponta in alegeri poate duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei

Infrangerea surprinzatoare in alegerile prezidentiale a premierului Victor Ponta ar putea duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei, relateaza Bloomberg, preluata de Mediafax. Pretul obligatiunilor Romaniei cu scadenta in octombrie 2024 a crescut zilnic incepand din 16 noiembrie, cand alegerile au fost castigate de presedintele PNL, Klaus Iohannis, noteaza Bloomberg.

Bloomberg: infrangerea lui Ponta in alegeri poate duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei

Infrangerea surprinzatoare in alegerile prezidentiale a premierului Victor Ponta ar putea duce la noi cresteri ale obligatiunilor Romaniei, scrie Bloomberg. Pretul obligatiunilor Romaniei cu.

Bloomberg: infrangerea lui Ponta in alegeri poate determina scumpirea finantarilor pentru Romania

Infrangerea surprinzatoare in alegerile prezidentiale a premierului Victor Ponta ar putea duce la noi cresteri ale pretului obligatiunilor Romaniei, relateaza Bloomberg. Pretul obligatiunilor Romaniei cu scadenta in octombrie 2024 a crescut zilnic incepand din 16 noiembrie, cand alegerile au fost castigate de Klaus Iohannis.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )