Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

B1 B1,
Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,. continuă pe B1

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Executivi de top de la Telenav, Zynga, WebSummit, la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est

Intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce impreuna unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care isi vor impartasi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologica si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

Romania la inaltime - Gradina Zmeilor, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a inceput o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Concertul lui Peter Gabriel va fi unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din Romania

Concertul sustinut de legendarul cantaret britanic Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai, in Pavilionul Central din cadrul Romexpo. Evenimentul marcheaza prima vizita a artistului la Bucuresti, fiind totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri indoor organizate vreodata in Romania, dupa cum sustin organizatorii.

HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Produs de TMS, feministul track Salute a fost confirmat recent de catre membrele Little Mix ca fiind cel de-al 3-lea.

Romania este lider in Uniunea Europeana in functie de numarul de angajati in sectorul tehnologiei pe cap de locuitor

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Uniunea Europeana UE) pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti o strategie de exit dupa 24 de ani de tranzitie, potrivit unei analize Bloomberg.

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, ranita grav intr-un atac la Nisa

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, relateaza ouest-france. fr. in acelasi atac a fost grav.

Un oras din inima Romaniei, votat de straini ca fiind unul din cele mai FERMECATOARE din LUME

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

Atac INFORMATIC la una din cele mai mari companii de telefonie mobila. DATELE PERSONALE a milioane de CLIENTI, furate

Cel mai mare operator de telecomunicatii francez Orange a devenit din nou victima a unui atac informatic. Hackerii au furat datele personale a mai mult de un milion de abonati, inclusiv nume, adrese de e-mail si.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )