Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena3 Antena3,
Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt. continuă pe Antena3

Concertul lui Peter Gabriel va fi unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din Romania

Concertul sustinut de legendarul cantaret britanic Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai, in Pavilionul Central din cadrul Romexpo. Evenimentul marcheaza prima vizita a artistului la Bucuresti, fiind totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri indoor organizate vreodata in Romania, dupa cum sustin organizatorii.

HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Produs de TMS, feministul track Salute a fost confirmat recent de catre membrele Little Mix ca fiind cel de-al 3-lea.

Subiectele zilei: Povestea nestiuta a prizonierilor de culoare din Baragan; Cum poate statul sa scoata 1,5 milioane de romani la lumina: una dintre cele mai asteptate masuri ale Guvernului; DW: Maghiarii in alegerile prezidentiale din Romania; Lucian Boi

Spitalele publice, libere sa-si rotunjeasca veniturile din chirii. Unitatile ce inchiriaza spatii si terenuri pe care le au in administrare vor castiga mai mult din chirii. Managerii spun ca e o gura de oxigen, in conditiile subfi nantarii, insa in. DW: Mandria de a fi la fel ca toti ceilalti. S-a spus cu o anumita insistenta ca afisele electorale ale PSD ar exprima un nationalism nepotrivit cu contextul european. Mesajul Mandri ca suntem romani, a fost considerat de unii de-a.

FOTO VIDEO Tiroliana la Canionul Sapte Scari. Defileul este unul dintre cele mai spectaculoase din tara

Dupa ce anul trecut canionul, care este o minune natural, a fost complet reabilitat, anul acesta, in iulie se va construe si o tiroliana in zona pentri turistii amatori de senzatii tari.

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a prepara deserturi frantuzesti originale, pregatite cu Grand Marnier

Bucuresti, 14 aprilie 2014 Cu putin inainte de sarbatorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a propune si pregati noi retete de deserturi frantuzesti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

COD ROSU DE INUNDATII pe raul Motru

Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Motru valabil duminica, de la ora 11:00 pana la ora 18:00. Judetul Mehedinti este unul dintre cele mai afectate de precipitatiile din ultimele.

FOTO Noaptea celor mai frumoase rochii

Gala MET 2014, evenimentul de moda desfasurat in cadrul Muzeului Metropolitan de Arta din New York, catalogat drept unul dintre cele mai sofisticate si scumpe evenimente ale anului, a reusit sa satisfaca asteptarile vedetelor, care au scos din buzunare nici mai mult, nici mai putin, de 25. 000 de dolari pentru un bilet.

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti, si este posibil sa se faca si evacuari, in zonele amenintate de viituri, daca situatia se agraveaza. Oamenii care.

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei sunt printre cele mai periclitate 7 monumente din Europa

Echipamentul istoric de tehnica de scena pentru Teatrul Bourla din Antwerp, Belgia, imprejurimile istorice ale Dolcho si Apozari, din Kastoria, Grecia, citadela din Alessandria, Italia, clopotele Palatului National Mafra, Portugalia, bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, Romania,Colour Row Settlement din Chernyakhovsk, Rusia si Sinagoga din Subotica, Serbia au fost selectate ca fiind cele mai amenintate 7 simboluri ale patromionului din Europa in 2014, potrivit unui comunicat transmis redactiei de Fundatia Pro Patrimonio.

Cele mai bune imagini cu LG G3. Ce aduce nou urmatorul smartphone de varf

LG completeaza sirul lansarilor in aceasta primavara cu G3 pe care il va anunta la finalul lunii. Pana atunci, iata cum arata noua vedeta din Coreea de Sud in cele mai bune poze de pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )