Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital. continuă pe Hotnews

UPDATE Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare/ Si MFP neaga iintr-un comunicat nformatia lansata de Citu

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public miercuri de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital. Intre timp, minusurile actiunilor bancare se apropie de 5 %. Ulterior, oficialii MFP au transmis un comunicat in care neaga si ei informatia.

Bloomberg: Premierul Mihai Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Premierul Mihai Tudose a negat ca ar intentiona sa taxeze activele bancare, dupa ce ipoteza a aparut, miecuri, in spatiul public, informeaza Bloomberg.

Mihai Tudose: Nu planuim o taxa pe activele bancare

Premierul Mihai Tudose a transmis, pentru Bloomberg, ca nu intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare, scrie Ziarul Financiar, dupa ce senatorul Florin Citu a declarat, miercuri, ca Guvernul.

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

ACTUALIZARE 12:08 Cristian Socol: Nu s-a pus niciodata problema impunerii unei taxe pe activele bancare Economistul Cristian Socol, despre care liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat ca a lucrat la programul de guvernare, neaga faptul ca Executivul intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare. ------------- Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu.

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )