Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, vicepresedinte Comisia de Buget din Senat: Guvernul pregateste o taxa de 0.5% pe activele sectorului financiar bancar - banci, IFN-uri, asiguratori

Guvernul pregateste o taxa de 0. 5% pe activele firmelor din sectorul financiar bancar - banci, IFN-uri, asiguratori, a anuntat miercuri senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget din Senat in cadrul emisiunii ZF Live. Problema cea mai mare pentru acest guvern o reprezinta executia bugetara, lipsa banilor la buget. Totul incepe o campanie de demonizare a unui sector, bancar sau pensii, iar dupa ce ai pregatit, vii cu o taxa, pe care societatea o accepta, pentru ca ei sunt cei rai. O sa vina o taxa pe cifra de afaceri, pentru tot sistemul financiar bancar, din ce am inteles de 0,5%, aplicata pe active, a spus Citu.

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

ACTUALIZARE 12:08 Cristian Socol: Nu s-a pus niciodata problema impunerii unei taxe pe activele bancare Economistul Cristian Socol, despre care liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat ca a lucrat la programul de guvernare, neaga faptul ca Executivul intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare. ------------- Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu.

Mihai Tudose: Nu planuim o taxa pe activele bancare

Premierul Mihai Tudose a transmis, pentru Bloomberg, ca nu intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare, scrie Ziarul Financiar, dupa ce senatorul Florin Citu a declarat, miercuri, ca Guvernul.

UPDATE Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare/ Si MFP neaga iintr-un comunicat nformatia lansata de Citu

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public miercuri de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital. Intre timp, minusurile actiunilor bancare se apropie de 5 %. Ulterior, oficialii MFP au transmis un comunicat in care neaga si ei informatia.

Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital.

Bloomberg: Premierul Mihai Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Premierul Mihai Tudose a negat ca ar intentiona sa taxeze activele bancare, dupa ce ipoteza a aparut, miecuri, in spatiul public, informeaza Bloomberg.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

ACTUALIZARE 07:48 Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana Premierul Mihai Tudose a declarat aseara ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo in cazul in care UNESCO va finaliza procedura. ------------ USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine USR) ca Executivul condus de Mihai Tudose pregateste retragerea Dosarului Rosia Montana de la UNESCO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )