Libnet.ro
UNICEF

19:30

Blue Air anunta modificari in orarele de zbor, din cauza restrictiilor provocate de pandemie. Pasagerii care au bilete rezervate sunt cei mai afectati

B1 B1,
Blue Air anunta modificari in orarele de zbor, din cauza restrictiilor provocate de pandemie. Pasagerii care au bilete rezervate sunt cei mai afectati

Reprezentantii companieiaeriane Blue Air au anuntat ca vor exista modificari in programul de zbor, din cauza noilor restrictii de circulatie impuse de statele din Europa, in contextul in care numarul de pe. continuă pe B1

Blue Air anuleaza zborurile planificate cu plecare de pe aeroportul din Bacau in perioada 9-12 octombrie

Blue Air anuleaza zborurile planificate cu plecare de pe aeroportul din Bacau in perioada 9 - 12 octombrie 2020, in urma unei noi comunicari primite in cursul zilei de marti care anunta redeschiderea cu o intarziere de inca trei zile a Aeroportului International din Bacau dupa lucrarile de modernizare ale acestuia, conform Agerpres.

Blue Air anuleaza zborurile de pe aeroportul Bacau

Blue Air a anuntat ca toate cursele aeriene programate sa decoleze de pe aeroportul Bacau in perioad.

Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Noi restrictii din Bucuresti dau peste cap planurile afaceristilor. Ce afaceri se inchid din cauza coronavirusului? Autoritatile au anuntat recent noua modificare. Afaceri inchise in Bucuresti din cauza COVID-19 Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti. O exceptie e reprezentata de regimul hotelier, dar numai pentru cei deja cazati. De asemenea, in jurul .

Doi pacienti cu COVID-19 internati la Terapie Intensiva in Bucuresti si Bacau, transferati la Botosani din cauza lipsei locurilor

Situatie alarmanta din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19. Din cauza aceasta, doi pacienti infectati cu noul coronavirus si internati la terapie intensiva la spitale din Bucuresti si Bacau au.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Germania a adaugat Romania pe lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19

Romania, Georgia, Iordania si Tunisia sunt tarile adaugatede Germaniape lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19. De asemenea, cei care se intorcdin aceste tari.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Polonia impune Gazprom o amenda de peste 7,6 miliarde de dolari din cauza Nord Stream 2

Autoritatea pentru Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat miercuri ca a amendat grupul rus Gazprom cu 29 miliarde zloti zloti 7,61 miliarde de dolari), din cauza ca a construit gazoductul Nord Stream 2 fara aprobarea UOKiK, conform Agerpres.

Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh din cauza Alexiei Eram. Ce vina are Antonia in tot scandalul momentului

Ce sa mai, e razboi mare intre Lino Golden, Mario Fresh si Alexia Eram cu Alex Velea si Antonia. Se pare ca Lino Golden si Mario Fresh, copiii de suflet ai lui Alex Velea l-au parasit pe cel care i-a lansat si nu au facut-o intr-un mod prea elegant. Alex Velea s-a certat cu Mario .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )