Libnet.ro
UNICEF

11:45

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Playtech Playtech,
Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 . continuă pe Playtech

Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Paris si suburbiile sale va fi supuse unor noi masuri restrictive, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, a anuntat duminica premierul francez.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

SpaceX a anulat lansarea unei noi serii de microsateliti Starlink din cauza unui senzor de la sol

SpaceX a anulat lansarea de joi a unei noi serii de microsateliti Starlink cu doar 18 secunde inainte ca numaratoarea inversa sa ajunga la zero, din cauza unei anomalii semnalate de un senzor al echipamentelor de lansare de la sol, de la baza aerospatiala Cape Canaveral din Florida.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada, in varsta de 81 de ani, a decedat duminica din cauza Covid-19, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Povestea cutremuratoare a unui roman! A ramas fara un picior din cauza starii de urgenta

Mihai Iordache a vorbit la Antena 3 despre tragedia care i s-a intamplat pe durata starii de urgenta. Din cauza pandemiei, acestuia i-a fost refuzata o operatie deja programata iar consecintele il vor urmari o viata intreaga. Mihai este acum in scaunul cu rotile.

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Maratonul de la Atena, programat la 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Greaca de Atletism, potrivit AFP.

O tanara de 32 de ani, angajata ca psiholog in armata, a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

O angajata din armata, de32 de ani a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Olga Prokopenkoera psiholog in Regimentul de Stat Major General de brigada Nicolae.

O tanara de 32 de ani, angajata ca psiholog in armata, a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

O angajata din armata, de32 de ani a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Olga Prokopenkoera psiholog in Regimentul de Stat Major General de brigada Nicolae.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )