Libnet.ro
UNICEF

15:46

Blue Air, imagini socante cu motorul aeronavei care s-a intors DE URGENTA pe aeroportul din Cluj: Am fost ingroziti! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Blue Air, imagini socante cu motorul aeronavei care s-a intors DE URGENTA pe aeroportul din Cluj: Am fost ingroziti! (VIDEO, FOTO)

Momente ingrozitoare pentru pasagerii si echipajul unui avion Blue Air. Pilotii au decis intoarcerea pe Aeroportul din Cluj-Napoca, duminica seara, la scurt timp dupa decolare, dupa ce o bufnitura puternica,. continuă pe B1

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

Avionul Blue Air care s-a intors din zbor la Cluj-Napoca ar fi lovit o pasare sau un animal de mari dimensiuni. Cum arata motorul dupa impact - FOTO

Reprezentantii companiei Blue Air au furnizat mai multe detalii despre incidentul in care a fost implicata o aeronava pe 1 aprilie. Avionulcare a plecat de la 21. 30 din Cluj-Napoca cu destinatia Bucuresti a.

Un avion Blue Air care pleca de la Cluj-Napoca la Bucuresti s-a intors din zbor dupa ce un motor a dat semne de avarie

Un avion Blue Air care a plecat de la 21. 30 din Cluj-Napoca cu destinatia Bucuresti a avut o problema la unul dintre motoare imediat cum s-a desprins de pe pista, moment in care s-a auzit un sunet puternic, iar aeronava a inceput sa trepideze energic, relateaza Profit. ro.

Un avion Blue Air care pleca de la Cluj-Napoca la Bucuresti s-a intors din zbor, dupa ce un motor a dat semne de avarie

Un avion Blue Air care a plecat de la 21. 30 din Cluj-Napoca cu destinatia Bucuresti a avut o problema la unul dintre motoare imediat cum s-a desprins de pe pista, moment in care s-a auzit un sunet puternic, iar.

Incident cu o aeronava Blue Air in drum spre Capitala: avionul s-a intors pe Aeroportul Cluj-Napoca la putin timp dupa decolare

Un avion al companiei Blue Air care ar fi trebuit sa ajunga in duminica seara de la Cluj la Bucuresti a fost nevoit sa revina pe pista aeroportului clujean, la scurt timp dupa decolare.

Imagini SOCANTE in Spania! Un camion care transporta elefanti S-A RASTURNAT! Interventie dramatica a POLITISTILOR

Incident socant in Spania, unde un camion care transporta patru elefanti ai unui circ a fost scapat de sub control la trecerea de pe o banda pe altaa si s-a rasturnat. in urma acestui incident, soferul a.

Incidentul de duminica seara a fost cauzat de o pasare care a intrat la motor

Compania Blue Air a declarat ca incidentul ce a avut loc duminica seara, in care a fost implicata o aeronava Blue Air care a plecat de la Cluj-Napoca spre Bucuresti si al carei echipaj a fost nevoit sa se intoarca a fost cauzat, cel mai probabil, de o pasare care a intrat la motor.

Criminalul din Brasov a cerut meniu de post in arest. Noi detalii socante despre crima care a inspaimantat tara

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si pe cei doi copii ai sai, ar fi cerut ca in arest sa fie servit cu meniu vegeterian, fiind in perioada postului Pastelui. Conform unor surse citate de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3427 seconds )