Libnet.ro
UNICEF

15:30

Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei. Reactia de ultima ora

Playtech Playtech,
Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei. Reactia de ultima ora

O scrisoare a fost trimisa Senatului de catre compania aeriana low-cost Blue Air, in care se arata ca, echipa companiei a ramas surprinsa de decizia de a respinge garantia pentru imprumut avizata de Guvern. Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei De asemenea Blue Air avertizeaza ca fara acest ajutor, piata lasata libera de compania . continuă pe Playtech

Senatul respinge ajutorul de stat pentru Blue Air

For decizional este Camera Deputatilor * Faptul ca Senatul a abrogat art. 12 din OUG 1392020 loveste si in interesele SIF Banat-Crisana Senatul a respins ajutorul de stat acordat de catre Guvernul Orban companiei aeriene low-cost Blue Air.

PETRESCU, CATRE SENATORI: Daca Blue Air ar disparea de pe piata, concurentul sau o va ocupa, si nu TAROM

Piata ramasa libera de o eventuala disparitie a companiei Blue Air va fi ocupata de principalul sau competitor si nu de TAROM, operator aflat el insusi in dificultate, atrage atentia directorul general al Blue Air, Oana Petrescu, intr-o scrisoare deschisa adresata joi Senatului Romaniei, conform Agerpres.

George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub. A uitat-o complet pe Andreea Balan

George Burcea si Vivana Sposub s-au indragostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cei doi s-au izolat in aceeasi casa dupa ce au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub Astfel, cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc face ravagii pe retelele de socializare. Se pare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )