Libnet.ro
UNICEF

15:00

Senatul respinge ajutorul de stat pentru Blue Air

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul respinge ajutorul de stat pentru Blue Air

For decizional este Camera Deputatilor * Faptul ca Senatul a abrogat art. 12 din OUG 1392020 loveste si in interesele SIF Banat-Crisana Senatul a respins ajutorul de stat acordat de catre Guvernul Orban companiei aeriene low-cost Blue Air. continuă pe Ziarul Bursa

Se dau bani de la Stat pentru romani. Cine primeste cate 2.000 de euro

Proiectul prin care mii de romani vor primi 2,000 de euro de la stat, a fost adoptat astazi si va intra in vigoare in viitor. Au mai aparut si noutati in acest sens, care reprezinta o veste buna si pentru o alta categorie. Ce categorie de romani vor primi 2. 000 de euro de la stat .

Laurence Auer, noul ambasador al Frantei in Romania, intalnire de prezentare cu secretarul de stat pentru afaceri europene

Secretarul de stat pentru afaceri europene Iulia Matei a primit-o marti, pe Laurence Auer, noua ambasadoare a Frantei in Romania, in vizita de prezentare. Potrivit unuicomunicat MAE, secretarul de stat.

Se dau bani de la stat pentru pensionari! Cine va primi intre 300 si 500 lei

Vesti bune pentru o anumita categorie de pensionari. Aceasta va fi extrem de bucuroasa de indata ce va auzi decizia autoritatilor, si anume, cea care prevede sume importante de bani pentru varstnici. Se dau bani de la stat pentru pensionari! Astfel, un proiect local prevede oferirea unor sume de bani pensionarilor, in functie de varsta .

AUSTRALIA: Seminte de eucalipt, imprastiate cu ajutorul dronelor pentru a contribui la refacerea populatiei de koala

Mai multe drone specializate sunt testate in cadrul unui program de crestere a numarului de koala de pe coasta estica a Australiei, aceste dispozitive urmand sa imprastie seminte de eucalipt pentru regenerarea zonelor impadurite distruse in incendiile extrem de grave care au afectat Australia, informeaza Reuters si Agerpres.

Bani de la stat pentru acesti romani. Cum iei 180 de lei dintr-un foc in plina pandemie

Statul da 180 de lei pentru fiecare roman aflat in aceasta categorie. Iata cine poate beneficia. Statul se gandeste sa vina cu stimulente financiare pentru romanii cu venituri mici in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )