Libnet.ro
UNICEF

06:45

Blue Air suplimenteaza zborurile pe ruta Bucuresti - Londra Heathrow

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Blue Air suplimenteaza zborurile pe ruta Bucuresti - Londra Heathrow

Pentru a satisface cererea in crestere pentru ruta Bucuresti Otopeni - Londra Heathrow, Blue Air adauga doua zboruri pe saptamana, operand sapte servicii saptamanale in perioada sarbatorilor de iarna si pana la sfarsitul lunii martie 2021. Preturile. continuă pe Wall-Street Ro

SHUTTLE TRANSFER SERVICES a cerut insolventa companiei Blue Air

In dosarul de pe rolul Tribunalului Bucuresti nr. 2380332020, societatea SHUTTLE TRANSFER SERVICES SRL Cluj-Napoca a cerut deschiderea procedurii de insolventa a BLUE AIR AVIATION SA Bucuresti, conform portal. just. ro.

Blue Air s-ar putea lansa in imobiliare

Compania aeriana low-cost Blue Air va intra pe piata imobiliara printr-un proiect amplu, pe un teren de langa Padurea Baneasa, Bucuresti. Deocamdata, investitia este amanata de pandemie, potrivit informatiilor obtinute de Profit. ro.

SHUTTLE TRANSFER SERVICES SRL a cerut insolventa companiei Blue Air

I and 770;n dosarul de pe rolul Tibunalului Bucures and 806;ti nr. 2380332020, societatea SHUTTLE TRANSFER SERVICES SRL Cluj-Napoca a cerut deschiderea procedurii de insolvent and 806;a and 774; a BLUE AIR AVIATION SA Bucures and 807;ti, conform portal. just. ro.

Business report: Cine promite reduceri de taxe, vinde iluzii. Cate mii de euro costa 1 minut de promovare tv pentru partide. Blue Air tinteste piata imobiliara printr-un proiect grandios. Deficitul fortei de munca. Ce propun partidele

Politica fiscal-bugetara evolutii si prioritati pentru anii urmatori * Cate mii de euro costa un minut de promovare la televizor pentru partide * Planul National de Redresare si Rezilienta: Peste 250 km de autostrada si drum expres, 140 km de cale ferata modernizata si 7 km de metrou * Blue Air isi pregateste intrarea pe piata imobiliara printr-un proiect grandios * Fonduri pentru firme: Masura 3 - pana la 200. 000 Euro si Electric-Up - pana la 100. 000 Euro, probabil in aceasta saptamana * Radiografia unei probleme fara solutie: deficitul fortei de munca. Ce propun partidele * Criza se va resimti puternic si in 2021 * Ce sanse are revolutia transportului electric. Modelele de automobile electrice care asigura cel mai bun raport pret per autonomie de deplasare * Pulsul Sanatatii: in Romania se fac anual 38 investigatii CT, RMN si PET la 1. 000 de locuitori. Media UE 204.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )